naar top
CC Ter Dilft
Kukelekunst B 02.jpg
di 02 april 2024

Parking tijdens Kukelekunst

Kom je op 13 april langs op Kukelekunst? Gebruik dan de randparkings of nog beter: kom met de fiets!

Tijdens Kukelekunst geldt er een parkeerverbod op de parking van Ter Dilft en de kleine parking op de Sint-Amandsesteenweg (naast de Wereldwinkel) op zaterdag 13 april tussen 9 en 19 uur.

Kom je met de auto?

Gebruik dan zoveel mogelijk de randparkings. Op minder dan 500 meter zijn er drie publieke parkings met in totaal meer dan 700 gratis parkeerplaatsen:

  • Recreatiedomein Breeven, Barelstraat 111, Bornem (270 pl)
  • Parkeergarage, Achterweidestraat, Bornem (350 pl)
  • Parking Abdij, Kloosterstraat 71, Bornem (100 pl)

Bekijk een gedetailleerd plan van Bornem.

De parkeerplaatsen voor mensen met een handicap op de parking van Ter Dilft (ingang Abdsveldstraat) blijven bereikbaar.

Kom je met de fiets?

Dan kan je je fiets achterlaten in een van de verschillende fietsenstallingen aan Ter Dilft. Met de fiets kan je het terrein betreden langs de Absveldstraat, de Sint-Amandsesteenweg, de Kruisberg en de Barelstraat.

Info voor onze buren 

Op de parking van Ter Dilft en de kleine parking op de Sint-Amandsesteenweg (achter de Wereldwinkel) geldt op zaterdag een parkeerverbod tussen 9 en 19 uur.

Ook de Sint-Amandsesteenweg zal in diezelfde tijdspanne afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer tussen het kruispunt met de Absveldstraat/Dulftstraat en Residentie Den Dulft (Sint-Amandsesteenweg 28). De Kruisberg en de ondergrondse parking van Residentie Den Dulft blijven wel de hele dag toegankelijk voor plaatselijk verkeer.

Bewoners van de Sint-Amandsesteenweg met een garage die uitkomt op de parking van Ter Dilft kunnen een parkeerkaart oppikken aan het onthaal. Zij krijgen hiervoor een specifieke bewonersbrief.

Kukelekunst is het familiefestival van Ter Dilft voor iedereen van 3 tot 10 (en hun families). Het wordt een namiddag dag vol inspirerende voorstellingen, leuke workshops, plezierige randanimatie en veel meer. Bestel tickets voor 10 euro

Alle nieuws