naar top
CC Ter Dilft

Tickets / Inschrijven

Voor voorstellingen geldt een basisprijs en een kortingsprijs. Vrienden genieten van het kortingstarief. Voor kinderen en jongeren (-19 jaar) is er 50% korting of een gratis Vriendenpas. Voor cursussen is er een vaste prijs.

Stapsgewijze ticketverkoop en inschrijvingen

Vanaf donderdag 1 juli (13 uur) kan je op onze website een overzicht vinden van de geplande voorstellingen en vormingsactiviteiten in 2021-2022. Dit overzicht is louter informatief: je kan dus voorlopig nog geen tickets bestellen en nog niet inschrijven voor een cursus.

Di 17/08 om 13 uur: 

 • Start verkoop Vriendenpassen
 • Start verkoop cursussen en workshops

Di 24/08 om 13 uur: houders van een Vriendenpas kunnen tickets kopen.

Wo 01/09 om 13 uur: start verkoop losse tickets en groepen.

Prijzen podium- en filmaanbod

Voor alle voorstellingen en films geldt een basisprijs en een kortingsprijs voor Vrienden.
Voor kinderen en jongeren (-19 jaar) is er 50% korting.
Iedereen van 19 tot 25 jaar krijgen een gratis Vriendenpas.

Kortingen podium- en filmaanbod

Wie kan van het kortingstarief genieten?

Als je wil genieten van de kortingsprijzen, kies je voor de Vriendenpas. Een Vriendenpas kost 10 euro en geeft jou het recht op korting bij podiumvoorstellingen en films. Iedereen van 19 tot en met 25 jaar krijgt trouwens gratis een Vriendenpas aangeboden (zie onder).

We sommen alle voorwaarden en voordelen van de Vriendenpas graag even op:

 • Een Vriendenpas kost 10 euro. Je kan hem aan de balie van Ter Dilft of online aankopen vanaf dinsdag 17/08 (13 uur).
 • Een Vriendenpas wordt geregistreerd op naam. Je krijgt een individuele code.
 • Als Vriend geniet je van het kortingstarief voor alle podiumvoorstellingen en alle films.
 • Vrienden krijgen enkele dagen voorrang bij de start van de ticketverkoop voor podiumactiviteiten.
 • Exclusief voor Vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties (bv. een gratis film of podiumvoorstelling, extra's...).
 • Je bent niet verplicht om meteen meerdere voorstellingen vast te leggen. Je kan één of enkele favoriete voorstellingen boeken en nadien op eigen tempo andere voorstellingen toevoegen.
 • Jouw totale prijsvoordeel is echt wel de moeite waard.
 • Je kan nu al enkele voorstellingen kiezen, zonder direct een jaar vooraf alles in te plannen.

Speciale aandacht voor kinderen en jongeren:

 • Iedereen van 0 tot en met 18 jaar krijgt 50 % korting op de basisprijs. Dit geldt voor alle podiumactiviteiten en voor alle films.
  Klanten die zich aanbieden met een ticket aan jongerentarief kunnen gecontroleerd worden bij het betreden van de zaal. Zij zullen gevraagd worden om hun identiteitsbewijs voor te leggen. Bij onrechtmatig gebruik van de jongerenkorting zal de klant verwezen worden naar het onthaal om een correct toegangsticket aan te kopen.
 • Iedereen van 19 tot en met 25 jaar krijgt gratis een Vriendenpas aangeboden. Een bezoekje aan het onthaal van Ter Dilft met een geldig identiteitsbewijs volstaat. Dankzij je Vriendenpas krijg je korting voor alle podiumactiviteiten en films. Je kan je Vriendenpas aanvragen vanaf 02/06.

Groepen:

Groepen vanaf 10 personen betalen via het onthaal het kortingstarief voor podiumvoorstellingen en films. Reserveren kan vanaf 01/09

Inschrijven voor een cursus

Bij cursussen of workshops geldt een vaste prijs, zonder kortingstarieven. 

Wachtlijst/Ruilbox

Regelmatig krijgen we vragen van mensen die tickets zoeken bij uitverkochte voorstellingen of gekochte tickets willen inruilen. Ook de vraag naar een wachtlijst bij volzette cursussen kwam regelmatig terug. Daarom is er een Wachtlijst/Ruilbox bij elke activiteit.  

Geïnteresseerden kunnen eenvoudig hun vraag/aanbod ingeven. In de Wachtlijst/Ruilbox kan je gemakkelijk onderling tickets kopen of verkopen. Niet tegen woekerprijzen, maar gewoon fair, om elkaar te helpen.