naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Tips voor krokus_JEFFESTIVAL B.png
ma 08 februari 2021

Tips voor de krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie is vervelen niet aan de orde; Ter Dilft stippelde een gevarieerd programma voor je uit!

FAMILIE

Op dinsdagmiddag 16/02 kan je kroost zich uitleven met schaar en papier tijdens onze online knutselworkshop Tekenen met je schaar. Maak plezier tijdens het knippen en plakken met de Bornemse illustratrice Tine Van lent

Ook DE KOPERGIETERY zit niet stil tijdens deze bizarre tijden. Zij lanceren 'Festival Digital'. Voor een kleine bijdrage kan je met je hele gezin kijken naar MURMUR Out of the box, een voorstelling die je vorig seizoen live bij ons kon beleven. 

Of laat je creativiteit de vrije loop met DE MAAN. Dit theatergezelschap komt jou gezelschap houden in je living. Installeer je in jouw zetel en geniet van jeugdtheater van de bovenste plank. Na de voorstelling ben je welkom in hun virtuele verfatelier. Haal de Jackson Pollock in jezelf naar boven! 

T.e.m. 28 februari kan je terecht op het JEF online filmfestival. Daar ontdek je de beste jeugdfilms en coolste games.

Meer inspiratie nodig voor de jongsten? Neem dan nog een kijkje op www.uitmetvlieg.be


VOLWASSENEN

Ter Dilft presenteert de expo 100/100 BAP (Best Arabic Posters). De 100 beste posterontwerpen uit de Arabische wereld reizen voor het eerst als expo door Europa en Ter Dilft krijgt de primeur! Kom coronaproof de posters bewonderen in en rondom Ter Dilft. Vanaf 11 februari iedere dag vrij te bezoeken van 14 tot 20 uur, op zaterdag van 9 tot 12 uur. 

Voor de Week van de Belgische Muziek organiseren we op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14/02 livestreams vanuit de schouwburg. We zetten er enkele uiteenlopende Belgische topmuzikanten in the picture.
Kan je er op het moment zelf niet bijzijn en heb je zin in een concert? Surf dan zeker eens naar onze website. Al de sessies zijn er nadien integraal te bekijken.

Ook zo veel goesting om nog eens een festival mee te maken?
Dat kan bij DIAH oftewel 'Do It At Home Festival'. Dit gratis online festival wordt georganiseerd door curatorencollectief Nein & kunstencentrum Campo op zondag 21 februari. Meer dan dertig theatermakers, choreografen, performers, muzikanten en dj's maken van thuis uit online verbinding met het publiek, op zoek naar een alternatieve festivalervaring. 

Geniet van enkele fijne dagen boordevol cultuur! 

Alle nieuws