naar top
CC Ter Dilft
Collage DIYTerDilft.jpg
vr 30 oktober 2020

DIY met TDN Express

Viel ons magazine van november in je bus? Ga er creatief mee aan de slag en win met #DIYTerDilft!

Helaas werden al onze voorstellingen, films en workshops voor de komende maand geannuleerd, dit net op het moment dat onze Ter Dilft Nieuws Express met de activiteiten van november in jullie brievenbussen viel. Het merendeel van het magazine is dus reeds achterhaald, maar zonde om recht in de papiermand te gooien, niet?

Dus: bekijk eerst even wat we nog voor jullie in petto hebben na 22/11 en noteer alvast je favoriete voorstellingen voor december in je agenda. Hopelijk kunnen we dan de draad terug oppikken. Als dat het geval is, zorgen we er zeker voor dat er weer tijdig een nieuw exemplaar van ons magazine bij jou terecht komt!

Daarna rekenen we op jullie om deze editie een nieuwe bestemming te geven! Leef je eens creatief uit met het exemplaar van deze maand. Denk aan originele Halloween-decoratie, kleurrijke kerstverpakking of een denkbeeldig partituur bij een optreden voor een volle schouwburg. 

Hebben jullie of de kids nu zoiets van: dat kunnen wij ook, maar dan veel beter? Post dan jouw - uitgewerkt - idee/foto met #DIYTerDilft, tag Cultuurcentrum Ter Dilft en maak kans op een leuke verrassing! Deelnemen kan tot en met 11/11.

Alle nieuws