Italiaanse ravioli, Japanse gyoza... zowat elk land heeft zijn variant op dumplings. In Korea noemt men ze mandu. En afhankelijk van de bereidingswijze of vulling worden ze verder opgesplitst in 'gunmandu' (gebakken of gegrild), 'mulmandu' (gekookt) of 'jjinmandu' (gestoomd), 'kullim mandu' (zonder deeg), 'kimchi mandu' (met kimchi), enz.
Je kan ze serveren als voorgerecht, streetfoodbite of als hartige maaltijdsoep.
Do 16.11 | 19 tot 21.30 uur
Maximum 14 deelnemers
Inschrijvingsgeld is incl. ingrediënten
Meebrengen: snijplankje, mes, keukenhanddoek
Wanneer
-
do 23 november 2023van 19 uur tot 21.30 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/