Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van VMT brengt het gezelschap de prachtige operette Gravin Maritza een meesterwerk van de Hongaarse componist Emmerich Kalman. Een productie die elke operetteliefhebber gaat bekoren, jubileumvoorstellling-waardig.

De nieuwe rentmeester van Gravin Maritza’s landgoed is in werkelijkheid een graaf die financieel in zwaar weer verkeert en een baan heeft aangenomen om zijn zuster Lisa een bruidsschat te kunnen geven. Ondertussen verzint Gravin Maritza een verloofde om haar almaar toenemende schare aanbidders af te schudden. Misverstanden stapelen zich op.

Over VMT:
In 1973 werd in Heist-op-den-Berg een nieuwe operettekring opgericht met als doel elk jaar een operettevoorstelling op de planken te brengen, integraal in het Nederlands. Ondertussen is dit gezelschap uitgegroeid tot het populairste operettegezelschap van de Benelux en treedt het op in België, Nederland en Frankrijk. Dit seizoen vieren ze hun 50e verjaardag.

Wanneer

  • zo 07 april 2024
    van 14.30 uur tot 16.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 25,00 (Vriendenpas: € 22 | -19 tarief: € 12,5 | Kansentarief: € 5 | Kansentarief -19: € 2,5 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina