In deze workshop spelen we in op de trend om ambachtelijk eten te verkopen op straat, vaak in een kleurrijke foodtruck. De snelle hap beperkt zich niet langer tot een vettige worst of te bruin gebakken hamburger. Tegenwoordig wordt streetfood bereid met lekkere, gezonde ingrediënten. Verse groenten en kruiden recht van bij de boer, lekkere kwaliteitsvlees en geen sauzen uit een potje. Hier maken we zelf onze 'meals on wheels'.
Begeleiding: Annie Mondelaers
3 donderdagen | 19 tot 22 UUR
16.09, 23.09, 30.09
Inschrijvingsgeld is excl. ingrediënten
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
Wanneer
-
do 16 september 2021van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/