Dit is een archief item!

Deze voorstelling wordt jammer genoeg geannuleerd!

Zodra er 100% zekerheid is, contacteren we iedereen persoonlijk i.v.m. terugbetalingen/verschuivingen. Het is momenteel zinloos zelf te mailen of te bellen. Bedankt voor jullie begrip en geduld. We wensen iedereen veel liefde en solidariteit in tijden van corona!

30 jaar bestaan ze, de KOE! En met ACHTER/AF sluiten ze een seizoen af van reprises en terugblikken. Maar ze kijken niet alleen terug op zichzelf, maar ook op het terugkijken zelf.

ACHTER/AF is de voorstelling na de voorstelling. Een stuk over opluchting en voldane vermoeidheid, maar ook over zelfhaat en gemiste kansen. Een stuk over nachtelijke ritten terug naar huis, heen en weer geslingerd tussen ‘Waarvoor doe ik dit eigenlijk?’ en ‘Hiervoor doe ik het dus.’ Een stuk tussen

dronken uitgelatenheid en beschaamde stilte. ACHTER/AF is een volle avond, uitbundig en intiem als een nachtclub vlak voor sluitingstijd, met genode en ongenode gasten, gewenste en ongewenste

intimiteiten, een boekpresentatie aan het begin en krokodillentranen aan het einde. Een avond vol herinneringen en hernemingen, vol confessies en conferences, vol oude liefdes, liederen, plannen en oud zeer. ACHTER/AF is een permanente toegift. In ACHTER/AF geven we alleen maar toe.

Van en met: Peter Van den Eede, Natali Broods en Willem de Wolf
Decor, licht en geluid: Bram De Vreese, Shane Van Laer

Muziek: Ramses Van den Eede
Tekstbijdrage: Rebekka de Wit
Stagiair techniek: Kaena Bervoets
Met dank aan: Wannes Gyselinck, Matthias de Koning
Productie: de KOE
Met de steun van: de Vlaamse Overheid

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid met de hulp van Gallop Tax Shelter. 

 www.dekoe.be

Wanneer

  • do 30 april 2020
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 18,00 (-19 tarief: € 9 | Vriendenpas 19/20: € 15 | Abo tarief 19/20: € 15)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina