35 resultaten gevonden.
Italiaanse Streetfood
Nicola Priolo
Lekkere gerechtjes op een stokje, in een puntzak of uit het vuistje. Snel klaar en boordevol smaak.
Ma 14.10 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Kimchi: gefermenteerde groente
Ae Jin Huys
Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren.
Di 05.11 19 uur
Culinair Eco De Koreaanse keuken
Cuisinema kookworkshop: Palestina/Syrië
Vluchtelingenwerk Klein-Brabant
In zowat elke cultuur zijn ontmoeting en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via lekkere hapjes en goede cinema brengen we mensen met elkaar in contact.
Wo 06.11 19 uur
Culinair Cuisinema
Foodpairing met bier!
Michael Van Slycken
Deze workshop neemt je mee op een smaakvolle reis, waarbij we de perfecte combinaties van heerlijk eten en verfijnd bier verkennen.
Di 19.11 19.30 uur
Culinair Eco
Franse bistro najaar
Renate Coen
De ‘simpele’ Franse bistrokeuken is een combinatie van goede seizoens- ingrediënten en bijzondere kooktechnieken.
Do 21.11 19 uur
Culinair
Italiaans koken: Kerst en Nieuwjaarsmenu's
Nicola Priolo
Laat je inspireren door Nicola’s makkelijke maar overheerlijke gerechten voor Kerst en Nieuwjaar.
Ma 25.11 18.45 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Cuisinema kookworkshop: Iran
Vluchtelingenwerk Klein-Brabant
In zowat elke cultuur zijn ontmoeting en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via lekkere hapjes en goede cinema brengen we mensen met elkaar in contact.
Wo 27.11 19 uur
Culinair Cuisinema
Banchan: Koreaanse plantaardige bijgerechtjes
Ae Jin Huys
Banchan zijn de typerende bijgerechten die in de de Koreaanse keuken bij elke maaltijd worden geserveerd.
Do 28.11 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken
Afternoon Tea
Renate Coen
Een namiddag met etiquette! Ontdek de historiek en de finesses van een typisch Engelse traditie. We maken finger sandwiches, scones en klassiek gebak en zetten er uiteraard een pot hete thee bij.
Za 30.11 14 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Allo Kroket
Renate Coen
Door succes een EXTRA 'allo kroket' op donderdag 12.12.2024
Wo 04.12 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Koreaanse streetfood
Ae Jin Huys
‘Mayak gyeran’ is letterlijk vertaald ‘drugseieren’. ‘Mayak’, oftewel ‘drugs’, refereert aan de verleidelijke smaak die je gegarandeerd doet verlangen naar meer.
Do 05.12 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken
Allo Kroket EXTRA
Renate Coen
Steel op jouw volgend etentje de show met huisgemaakte kroketten.
Do 12.12 19 uur
Culinair
Italiaanse aperitiefhapjes
Nicola Priolo
Bruschetta, tapenades, mini-pizza’s, fruit- en groentehapjes en nog meer Italiaanse amuses komen aan bod.
Ma 16.12 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Eilandhoppen: Grieks, Creools, Hawaii
Renate Coen
We maken een droomreis langs de totaal verschillende, maar allemaal overheerlijke keukens van deze vakantiebestemmingen.
Wo 15.01 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Bruschetta, pas seulement du pain
Nicola Priolo
Kom en ontdek bij Nicola hoe je traditionele en ook moderne bruschetta kan bereiden!
Ma 20.01 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Bom Namul: Koreaanse wilde lentekruiden
Ae Jin Huys
De eerste weken van de lente bieden een overvloed aan eetbare planten die niet alleen rijk zijn aan voedingswaarde, maar ook de dagelijkse maaltijd verrijken met heerlijke aromatische smaken.
Wo 05.02 19 uur
Culinair Eco De Koreaanse keuken
Zweedse Fika
Renate Coen
Koffie is het sociale bindmiddel in Zweden en de klassieke koffiepauze of fika kan niet zonder typische zoetigheden.
Za 08.02 14 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Vis op z'n Italiaans
Nicola Priolo
In deze cursus maken we makkelijke en originele vishapjes en eerlijke visrecepten.
Ma 10.02 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Koreaanse keuken: Guksu: noedels
Ae Jin Huys
Er bestaan tal van soorten noedelbereidingen. Afhankelijk van de seizoenen en regio's worden verschillende soorten gerechten voorgeschoteld.
Di 18.02 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken
Franse bistro winter
Renate Coen
De ‘simpele’ Franse bistrokeuken is een combinatie van goede seizoens- ingrediënten en bijzondere kooktechnieken.
Do 20.02 19 uur
Culinair