36 resultaten gevonden.

Italiaans koken: Calabria Grecanica
Nicola Priolo
Ontdek de rijke geschiedenis van Calabrië tijdens onze kookworkshop, waar verschillende culturen door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt op deze regio.
Ma 17.11 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken

Schuimwijnen
Mattias Berlamont
In een gemoedelijke sfeer neemt gecertificeerd sommelier Mattias je mee in de wondere wereld van de mousserende wijnen, hoe ze worden gemaakt, de verschillende methodes en het effect ervan op de uiteindelijke wijn.
Di 25.11 19.30 uur
Culinair Wijn

Zelfgemaakte lekkernijen
Renate Coen
Geef een persoonlijk tintje aan je cadeaus met zelfgemaakte lekkernijen.
Do 27.11 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen

Allo Kroket
Renate Coen
Til jouw eindejaarsfeest naar het volgende niveau met huisgemaakte kroketten.
Di 02.12 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen

Italiaanse aperitiefhapjes
Nicola Priolo
Bruschetta, tapenades, mini-pizza’s, fruit- en groentehapjes en nog meer Italiaanse amuses komen aan bod.
Ma 08.12 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken

Koreaanse keuken: Mandu: dumplings
Ae Jin Huys
Je kan deze Koreaanse dumplings serveren als voorgerecht, streetfoodbite of als hartige maaltijdsoep.
Wo 10.12 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken

Italiaans Nieuwjaarsmenu
Nicola Priolo
Laat je inspireren door Nicola’s makkelijke maar overheerlijke gerechten voor Nieuwjaar.
Ma 15.12 18.45 uur
Culinair De Italiaanse keuken

Bruschetta, pas seulement du pain
Nicola Priolo
Bruschetta is een onmisbaar gerecht uit de Italiaanse keuken.
Ma 12.01 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken

Van restje naar feestje
Renate Coen
Leer in deze workshop hoe je van
overgebleven brood, rijst, pasta en groenteafval de meest smaakvolle gerechten maakt.
overgebleven brood, rijst, pasta en groenteafval de meest smaakvolle gerechten maakt.
Do 22.01 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen

Italiaans koken in 60 minuten
Nicola Priolo
Vrienden thuis uitnodigen en samen genieten van lekker eten en een goed glas wijn… Maar met een druk bestaan, wil ik niet uren in de keuken staan koken: binnen de 60 minuten toveren we een culinair 4-gangenmenu tafel!
Ma 09.02 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken

Iers brood met een twist
Guy Delforge
Tijdens deze workshop maken we de klassieke versie van het Irish sodabread, maar we geven het ook een Italiaanse twist en we bakken een zoetere versie.
Wo 11.02 19 uur
Culinair Brood

India
Renate Coen
De Indiase keuken samengevat in een paar gerechten die tonen hoe divers de smaken zijn.
Do 12.02 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen

Zachte broodjes
Guy Delforge
Wat wij sandwiches noemen en de Nederlanders bollen, we gaan in elk geval naar huis met een zakje zachte broodjes.
Za 28.02 10 uur
Culinair Brood

Workshop desembrood
Guy Delforge
Vrijdagavond laten we ons ongebakken brood achter in de ijskast om een nachtje rustig te rijzen. Zaterdag schuiven we de broden in de oven en gaan we met ons eigen lekker versgebakken brood naar huis!
Vr 06.03 19 uur
Culinair Brood

Afternoon Tea
Renate Coen
Een namiddag met etiquette! Ontdek de historiek en de finesses van een typisch Engelse traditie.
Za 07.03 14 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen

Italiaans koken in het Italiaans
Nicola Priolo
Un corso aperto a tutti gli amanti, vecchi e nuovi, di questa meravigliosa cucina.
Ma 09.03 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken

Van druif tot wijn tot glas: Basiscursus wijn
Mattias Belamont
Tijdens een reeks van 3 lesavonden begeleidt gecertificeerd sommelier Mattias je in een gemoedelijke sfeer doorheen de boeiende wereld van wijn.
Di 10.03 19.30 uur
Culinair Wijn

De keuken van Burundi
Marcel en Palice Hakizimana
We bereiden een paar verschillende gerechten: wat dacht je van groene banaan met natuurlijke spinazie, kleine witte aubergines, wortelen en geitenvlees allemaal door elkaar?
Vervolgens kunnen bonen niet ontbreken in deze keuken.
Ook met rijst kan creatief aan de slag worden gegaan.
Vervolgens kunnen bonen niet ontbreken in deze keuken.
Ook met rijst kan creatief aan de slag worden gegaan.
Wo 18.03 19 uur
Culinair

Viennoiserie
Renate Coen
We vertrekken van een gistdeeg om de lekkerste ontbijtkoeken te creëren.
Do 26.03 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen

De keuken van Eritrea
Sashu & Anday Haptay
Echte ervaringsdeskundigen laten ons kennismaken met een heerlijk roerbakgerecht met lamsvlees (kulwha), een smaakvolle rundvleesstoofpot (zigni berbere) en het daarbij geserveerde platbrood (injera).
Wo 01.04 19 uur
Culinair
