26 resultaten gevonden.
Allo Kroket
Renate Coen
Door succes een EXTRA 'allo kroket' op donderdag 12.12.2024
Wo 04.12 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Koreaanse streetfood
Ae Jin Huys
‘Mayak gyeran’ is letterlijk vertaald ‘drugseieren’. ‘Mayak’, oftewel ‘drugs’, refereert aan de verleidelijke smaak die je gegarandeerd doet verlangen naar meer.
Do 05.12 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken
Allo Kroket EXTRA
Renate Coen
Steel op jouw volgend etentje de show met huisgemaakte kroketten.
Do 12.12 19 uur
Culinair
Italiaanse aperitiefhapjes
Nicola Priolo
Bruschetta, tapenades, mini-pizza’s, fruit- en groentehapjes en nog meer Italiaanse amuses komen aan bod.
Ma 16.12 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Eilandhoppen: Grieks, Creools, Hawaii
Renate Coen
We maken een droomreis langs de totaal verschillende, maar allemaal overheerlijke keukens van deze vakantiebestemmingen.
Wo 15.01 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Bruschetta, pas seulement du pain
Nicola Priolo
Kom en ontdek bij Nicola hoe je traditionele en ook moderne bruschetta kan bereiden!
Ma 20.01 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Bom Namul: Koreaanse wilde lentekruiden
Ae Jin Huys
De eerste weken van de lente bieden een overvloed aan eetbare planten die niet alleen rijk zijn aan voedingswaarde, maar ook de dagelijkse maaltijd verrijken met heerlijke aromatische smaken.
Wo 05.02 19 uur
Culinair Eco De Koreaanse keuken
Zweedse Fika
Renate Coen
Koffie is het sociale bindmiddel in Zweden en de klassieke koffiepauze of fika kan niet zonder typische zoetigheden.
Za 08.02 14 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Vis op z'n Italiaans
Nicola Priolo
In deze cursus maken we makkelijke en originele vishapjes en eerlijke visrecepten.
Ma 10.02 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Koreaanse keuken: Guksu: noedels
Ae Jin Huys
Er bestaan tal van soorten noedelbereidingen. Afhankelijk van de seizoenen en regio's worden verschillende soorten gerechten voorgeschoteld.
Di 18.02 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken
Franse bistro winter
Renate Coen
De ‘simpele’ Franse bistrokeuken is een combinatie van goede seizoens- ingrediënten en bijzondere kooktechnieken.
Do 20.02 19 uur
Culinair
Cucinare italiana in italiano
Nicola Priolo
Un corso aperto a tutti gli amanti, vecchi e nuovi, di questa meravigliosa cucina.
Ma 10.03 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Kruiden en specerijen
Renate Coen
Je maakt kennis met de kunst van het gebruik van verse kruiden en specerijen in diverse gerechten.
Wo 12.03 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Koreaanse keuken: Mandu: dumplings
Ae Jin Huys
Je kan deze Koreaanse dumplings serveren als voorgerecht, streetfoodbite of als hartige maaltijdsoep.
Di 25.03 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken
Vegarabia
Renate Coen
In deze workshop combineren we Midden-Oosterse smaakmakers met ingrediënten van hier.
Do 27.03 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
Koken met wilde kruiden
Sofie Cornelissen
Je gaat aan de slag met bekende wilde kruiden. Hoe herken je ze, wanneer kan je ze plukken en hoe te verwerken in warme en koude lekkernijen.
Za 29.03 09.30 uur
Culinair Eco
Franse bistro voorjaar
Renate Coen
De ‘simpele’ Franse bistrokeuken is een combinatie van goede seizoens- ingrediënten en bijzondere kooktechnieken.
Do 24.04 19 uur
Culinair
Primavera, lentefrisse Italiaanse gerechten
Nicola Priolo
Het is lente, tijd voor frisse smaken, lichtere maaltijden en meer kleur op ons bord.
Ma 28.04 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
Paling in 't groen op zijn Mariekerks
Eddy Van den Bossche
Hoe kunnen we beter aandacht geven aan onze streekproducten, dan door zelf ‘Paling in ’t groen op zijn Mariekerks’ te leren maken?
Di 29.04 19 uur
Culinair
Tropische Cocktails
Renate Coen
In deze workshop rond fruitige en zonnige aperitieven leer je de basics van het cocktail shaken!
Do 08.05 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen