5 resultaten gevonden.
De wereld op je bord
Valérie Vermeiren
Dankzij nieuwe kooktechnieken en vegan recepten met seizoensgroenten en -fruit, volle granen en plantaardige eiwitbronnen tover je lekkere, duurzame en eerlijke gerechten op tafel.
Za 12.10 10 uur
Culinair Eco De plantaardige keuken
Eten als een zenboeddhist
Valérie Vermeiren
De holistische gezondheidsleer Macrobiotiek vindt zijn oorsprong in het Zenboeddhisme en is erop gericht om te leven en te eten in evenwicht. Tijdens deze workshop proeven we van deze Oosterse visie op voeding.
Do 15.05 19.30 uur
Culinair De plantaardige keuken
Sushi & springrolls
Valérie Vermeiren
Van Vietnamese springrolls tot Japanse sushi. We leren verschillende roltechnieken en toepassingen zoals handroll, maki, rijstballetjes en Onigiri.
Do 22.05 19.30 uur
Culinair De plantaardige keuken
Zomerse salades
Valérie Vermeiren
We halen alles uit de kast en gaan aan de slag met bonen, granen, zaden, groenten, verse kruiden en bloemen.
Do 05.06 19.30 uur
Culinair Eco De plantaardige keuken
Zeewierworkshop
Valérie Vermeiren
We halen de zee in huis en bereiden een heerlijk plantaardig menu met zilte toets, een weldaad voor de smaakpapillen, het lichaam, onze lijn en de planeet.
Do 12.06 19.30 uur
Culinair Eco De plantaardige keuken