Praktisch voor scholen

Ook in schooljaar 2024-2025 heeft Ter Dilft i.s.m. cc Binder een leuk aanbod van film en voorstellingen klaar voor kleuterslager onderwijs en secundair onderwijs.

Voor schooljaar 2024-2025 kan er vanaf dinsdag 11/06/24 tot vrijdag 20/09/24 gereserveerd worden via dit formulier.

Bijkomende vragen? Mail ons via scholen@terdilft.be

PRAKTISCH

Waar?

De locaties van voorstellingen en films zijn expliciet vermeld op de website. 

Wanneer?

We beginnen stipt; tracht dus tijdig aanwezig te zijn zodat andere scholen niet moeten wachten. Als de aanvangsuren wijzigen, verwittigen wij alle betrokkenen.

Reserveren?

Reserveren kan vanaf dinsdag 11 juni tot vrijdag 20 september 2024 via dit formulier.
Extra inlichtingen via scholen@terdilft.be of bij Vincent Cloots (onthaal, 03 293 28 02) of Bart Wauters (programmatie, 03 890 69 37). 

Bevestigen?

Reservaties via het reservatieformulier op de website worden automatisch bevestigd. Eind september volgt er een definitieve bevestiging via mail.

Extra voorstellingen?

Voor sommige producties kunnen we slechts één of twee voorstellingen boeken. Bij het verwerken van de reservaties kunnen we dan enkel rekening houden met de volgorde van reserveren. Bij meerdere voorstellingen proberen we in overleg met de scholen alle groepen zo goed mogelijk te verdelen over de verschillende tijdstippen. Uitzonderlijk worden er extra voorstellingen georganiseerd.

Annuleren?

Indien je school om een of andere reden absoluut niet naar de geplande voorstelling kan komen, verwittig ons dan zo snel mogelijk. Annuleren (na eerdere bevestiging) betekent 50% van de verschuldigde som betalen.
Door overmacht (bv. door ziekte van een acteur) kunnen we genoodzaakt zijn een activiteit van datum te veranderen of zelfs te annuleren. We doen er alles aan om dat te vermijden maar soms kan het echt niet anders. We proberen iedereen dan zo vlug mogelijk te verwittigen en een oplossing te zoeken.

Ter plekke?

Bij aankomst in Ter Dilft of op de locatie vragen we om het exact aantal leerlingen door te geven aan het secretariaat of onze medewerkers. Zij begeleiden de groepen naar de voorstelling. Wij rekenen er op dat begeleidende leerkrachten voldoende toezicht houden op hun leerlingen. We vragen dit nadrukkelijk als uiting van respect en beleefdheid tegenover de gezelschappen, andere scholen en het cultuurcentrum.

Betalen?

Na de voorstelling wordt er naar de betrokken scholen een factuur opgestuurd. Om dit zo correct mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat wij over de exacte leerlingenaantallen en contactgegevens beschikken. Omdat deze verzending maandelijks gebeurt, kan het enkele weken duren voor de school een factuur ontvangt.

Gratis vervoer?

Gratis met de klas de bus op naar een schoolvoorstelling? Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Klik hier voor meer informatie.

Danny Wagemans
Olympe Tits
Phile Deprez
Naar top