Veelgestelde vragen

Om hoe laat begint de voorstelling?

Alle avondvoorstellingen en -films beginnen stipt om 20 uur. Afhankelijk van de voorstelling kan je toegang geweigerd worden als je te laat toekomt.

Waar zit ik?

In de schouwburg zijn de plaatsen genummerd, in locaties buiten Ter Dilft meestal niet.

Kan ik toch nog een ticket kopen als een voorstelling uitverkocht is?

Bij elke uitverkochte activiteit is er een Wachtlijst/Ruilbox. Geïnteresseerden kunnen eenvoudig hun vraag/aanbod ingeven. In de Wachtlijst/Ruilbox kan je gemakkelijk onderling tickets kopen of verkopen. Niet tegen woekerprijzen, maar gewoon fair, om elkaar te helpen.

Kan ik mijn tickets nog annuleren?

Betaalde tickets voor podium- en filmvoorstellingen worden niet teruggenomen door Ter Dilft. Via de online Ruilbox kan je tickets op overschot aanbieden of kan je zelf op zoek gaan naar tickets voor favoriete voorstellingen.

Als je een betaalde cursus of workshop annuleert, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Je kan het bedrag wel in Ter Dilft-waardebons recupereren. Deze waardebons zijn twee jaar geldig. Je kan ook gebruik maken van de Wachtlijst/Ruilbox om je cursusinschrijving aan een faire prijs door te verkopen. Breng dan wel het secretariaat op de hoogte van de gegevenswijziging, zodat we de juiste persoon kunnen informeren.

Wat gebeurt er als er een voorstelling vanuit de organisatie geannuleerd wordt?

Ja, het kan gebeuren: er is te weinig belangstelling of het gezelschap is onverwacht verhinderd om te spelen! Dan annuleren wij de activiteit, brengen je tijdig op de hoogte en betalen inschrijving of ticket integraal terug.

Zijn er kinderzitjes?

Ja. Voor de jongere theaterbezoekers hebben we kinderzitjes. Die passen perfect in de zetels van onze schouwburg en zorgen ervoor dat ook jouw kleinste spruit in optimale omstandigheden kan genieten van onze familievoorstellingen of -films.

Ik ben hardhorig. Kan ik nog naar een voorstelling komen?

Onze schouwburg is uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Zet je hoorapparaat op de T-stand en je hebt automatisch ontvangst. Voor slechthorenden zonder hoorapparaat (of eentje zonder T-stand) beschikt het cultuurcentrum over twee ontvangers die je kan ontlenen na afgifte van je identiteitskaart. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Ik ben rolstoelgebruiker of slecht te been. Kan ik nog naar een voorstelling komen?

Geef ons vooraf of bij reservatie een seintje en wij doen het nodige.

Naar top