naar top
CC Ter Dilft
Wachtlijst/Ruilbox
do 03 september 2020

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je tickets? Heb je er eentje over? Of wil je je cursus doorverkopen? Gebruik de Wachtlijst/Ruilbox!

Regelmatig krijgen we vragen van mensen die tickets zoeken bij uitverkochte voorstellingen of gekochte tickets willen inruilen. Ook de vraag naar een wachtlijst bij volzette cursussen kwam regelmatig terug. Daarom is er een Wachtlijst/Ruilbox bij elke activiteit.  

Geïnteresseerden kunnen eenvoudig hun vraag/aanbod ingeven. In de Wachtlijst/Ruilbox kan je gemakkelijk onderling tickets kopen of verkopen. Niet tegen woekerprijzen, maar gewoon fair, om elkaar te helpen.

We zetten graag nog even de afspraken i.v.m. annulaties op een rijtje:

Wij annuleren?

Ja, het kan gebeuren: er is te weinig belangstelling of het gezelschap is onverwacht verhinderd om te spelen. Dan annuleren wij de activiteit, brengen je tijdig op de hoogte en betalen inschrijving of ticket integraal terug.

Jij annuleert?

Betaalde tickets voor podiumvoorstellingen worden niet teruggenomen door Ter Dilft. Via de online Ruilbox kan je tickets op overschot aanbieden of kan je zelf op zoek gaan naar tickets voor favoriete voorstellingen.

Als je een betaalde cursus of workshop annuleert, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Je kan het bedrag wel in Ter Dilft-waardebons recupereren. Deze waardebons zijn twee jaar geldig.
Je kan ook gebruik maken van de Wachtlijst/Ruilbox om je cursusinschrijving aan een faire prijs door te verkopen. Je brengt dan zeker het onthaal op de hoogte van de gegevenswijziging, zodat we de juiste persoon kunnen informeren.

Alle nieuws