naar top
CC Ter Dilft
Vacature deskundige multimedia
wo 10 april 2024

Gezocht: Deskundige multimedia

Word jij de drijvende kracht achter de digitale vernieuwingen van de bib en de coördinator van de Maakplaats?

Wat doe je?

Je bent de digitale pionier van het bibteam. Je volgt actief trends op binnen de digitale vernieuwing, doet voorstellen ter zake en ondersteunt de uiteindelijke implementatie. We zoeken dus niet per se een IT-profiel, maar wel iemand die het digitale omarmt en daarmee creatief aan de slag gaat. Tegelijk fungeer je als aanspreekpunt voor leveranciers (hard- en software) en de gemeentelijke IT-dienst. Daarnaast ondersteun je medewerkers bij het oplossen van digitale problemen of vragen.

Je bent de coördinator van de Maakplaats. In overleg met de vrijwilligers van de Maakplaats maak je de planning op van de permanenties, bekijk je de haalbaarheid van voorgestelde projecten. Je zet een overlegstructuur op en je bent regelmatig aanwezig tijdens de openingsuren van de Maakplaats. In deze rol ben je ook de brugfunctie tussen bib en cultuurcentrum.

Als bibliotheekmedewerker participeer je ook aan de reguliere werking van de bib. Dit betekent dat je ook deel uitmaakt van de baliewerking (uitleen en infoverstrekking), projectwerking, doelgroepenwerking, en mogelijk ook  collectievorming.

Je bouwt en onderhoudt je netwerk binnen de sector o.a. cultuurconnect, andere bibliotheken, leveranciers, andere diensten.

Lees de volledige vacature en solliciteer via bornem.be 

Solliciteren voor deze functie (30,4u, niveau B1-B3) kan tot en met 29 april 2024.

Vragen?

Wens je meer informatie neem dan contact op met Jade van de personeelsdienst via  sollicitaties@bornem.be of 03 890 69 07

Alle nieuws