naar top
CC Ter Dilft
Sfeerbeeld KKK 2023 (c) Willem Rosiers
do 11 april 2024

Kukelekunst: helemaal uitverkocht!

Zaterdag 13/04 organiseren we de tweede editie van ons familiefestival Kukelekunst.

Op zaterdag 13 april organiseren Bib Bornem en cc Ter Dilft een nieuwe editie van het familiefestival Kukelekunst. Het festival is ondertussen helemaal uitverkocht.

Op de agenda

Leuke voorstellingen, wonderbaarlijke circusacts en -initiaties, imposante speelsculpturen, creatieve knutselactiviteiten, fantasierijke grime en kapsels, gezellige voorleesmomenten en lekkere snacks. Dat is wat er o.a. op het programma staat volgende week.

Check het volledige programma en de timings hier.

Wat bij slecht weer?

Vorig jaar vond de eerste editie plaats onder een stralend zonnetje. Daar hopen we uiteraard voor deze editie opnieuw op. Maar ook bij slechter weer gaat het festival gewoon door, dan krijgen de verschillende activiteiten een plekje binnen in het gebouw.

Eten en drinken

Op verschillende plekken in en rond Ter Dilft kan je zaterdag iets te eten kopen: het Cultuurcafé, de Wereldwinkel en Frituur Cultuur serveren allemaal lekkers. Je hebt daarvoor geen bonnetjes nodig, betalen gebeurt cash of met de bankkaart.

Hoe er geraken?

Het wordt een drukke namiddag in Ter Dilft. Gebruik daarom bij voorkeur de randparkings, of nog beter: kom met de fiets! Meer info over de bereikbaarheid.

Tickets

Bij aankomst kan je je gekochte tickets inruilen voor een polsbandje of nog een bandje kopen aan de infocaravan & -balie.

Alle volwassenen en kinderen die deelnemen aan de Kukelekunst-activiteiten hebben zo’n bandje nodig. Bij elke activiteit worden ze gecontroleerd.

Alle nieuws