naar top
CC Ter Dilft
Napoleon.jpg
ma 04 maart 2024

CCinema in maart

In deze Oscar-maand zetten we vijf overheerlijke kaskrakers op ons dinsdags filmmenu.

Di 05.03 (20 uur) | Killers of the Flower Moon

Oklahoma, jaren 1920. Wanneer er olie wordt gevonden in het grondgebied van de Osage-stam, maakt hen dat op slag een rijk volk. Het lokt onmiddellijk een hele groep gelukszoekers en criminelen naar hun gebied. 10 Oscar-nominaties!

Di 12.03 (20 uur) | The Zone of Interest

Kampcommandant Rudolf Höss woont met zijn gezin in een mooie, ruime dienstwoning met een grote tuin, die grenst aan de muur van Auschwitz. Zijn vrouw Hedwig voelt zich de koning te rijk. In deze omgeving creëert ze een paradijs voor haar gezin, en dit laat ze zich niet meer afnemen. 5 Oscar-nominaties!

Di 19.03 (14 uur) | Priscilla (CCINEMA+)

Wanneer tiener Priscilla Beaulieu op een feestje Elvis Presley ontmoet, verandert de internationale rock-'n-roll superster op intieme momenten onverwachts in iemand anders: een meeslepende liefde, een steun in eenzame dagen, een kwetsbare beste vriend.

Di 19.03 (20 uur) | Amal

Amal, een lerares op een Brusselse school, moedigt haar leerlingen aan om de liefde voor lezen en de vrijheid van meningsuiting te cultiveren, zelfs als dat betekent dat ze zichzelf in gevaar zal brengen. Haar gedurfde lespraktijk zal de levens van zijn studenten veranderen.

Di 26.03 (20 uur) | Napoleon

Napoleon is een epische actiefilm die de opkomst en ondergang volgt van de Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar-winnaar Joaquin Phoenix.

Alle nieuws