naar top
CC Ter Dilft
Muziek in het kasteel
di 20 februari 2024

Muziek in het kasteel

We strijken de komende maanden nog verschillende keren neer in en rond kasteel d’Ursel.

Trio Alba | Kamermuziek met een symfonische gloedVr 01.03 (20 uur)

Romantische pianotrio’s van Lalo en Mendelssohn & Shostakovich’ eerste Trio zorgen voor een pittig en beklijvend contrast.

Clara Schumann Trio | Geliebte ClaraZo 17.03 (11 uur)

Drie gedreven musici gidsen u doorheen het weelderige oeuvre voor pianotrio van vier genieën: Robert Schumann, Brahms, Kirchner en Clara Schumann.

Roeland Hendrikx Ensemble | Une invitation au châteauDo 18.04 (20 uur)

Op reis naar het interbellum van Parijs met topmusici Roeland Hendrikx (klarinet), Liebrecht Vanbeckevoort (piano) en Nicolas Dupont (viool).

Edenwood Duo | Light BlueZo 05.05 (11 uur)

Je hoort op gitaar en cello werk van Kolosko, Mirto en Duplessy, componisten die door hun frisse aanpak en knipogen naar de jazz of wereldmuziek zeer toegankelijk zijn.

Wouter Valvekens | Chopin - Pianorecital - Zo 02.06 (11 uur)

Dit programma reist van Chopins vroege jaren als concertpianist tot zijn mature composities, die hij enkele jaren voor zijn vroegtijdige dood componeerde.

Trio Malatya | En de boer…hij ploegde voort - Zo 16.06 (11 uur)

Dit beloftevolle, enthousiaste trio brengt werk van Zemlinsky, Beethoven en Mykietyn op klarinet, cello en piano. Winnaars Supernova 2023

Circus Ronaldo | Sono Io? - Vr 28.06 (20 uur), za 29.06 (20 uur), zo 30.06 (17 uur)

De wortels van Circus Ronaldo reiken ver terug, met vader Danny en zoon Pepijn als zesde en zevende generatie. Met 7 als heilig getal brengen zij een ode aan dit verleden. Een circusvoorstelling in de tent naast kasteel d’Ursel. I.s.m. cc Binder

Alle nieuws