naar top
CC Ter Dilft
J'aime la vie.png
wo 24 januari 2024

CCinema in februari

Februari mag dan wel de kortste maand van het jaar zijn, toch geniet je 6x van film in onze filmzaal.

Di 06.02 (20 uur) | About dry grasses

Kunstleraar Samet werkt op een afgelegen plek in Anatolië in afwachting van overplaatsing naar Istanbul. Na een aantal onverwachte gebeurtenissen die hij zelf nauwelijks kan bevatten, verliest hij alle hoop om te ontsnappen aan zijn grimmige leven.  

Di 13.02 (20 uur) | J'aime la vie

Mira (Janne Desmet) is een jonge alleenstaande moeder, altijd positief en boordevol energie. Maar dan krijgt ze nieuws dan inslaat als een bom... Een film van Mathias Sercu over hechten en loslaten, en vooral over liefde … heel veel liefde. 

Wo 14.02 (14 uur) | Paw Patrol: De machtige film (krokusfilm)

Een magische meteoor stort neer in Avonturenstad en geeft de Paw Patrols superkrachten. Met name Skye, de kleinste onder de pups, is uitzinnig over haar nieuwe krachten. Wanneer hun vijand Humdinger uit de gevangenis weet te ontsnappen, verenigt hij zich met een gestoorde wetenschapper om hun superkrachten te stelen. 

Di 20.02 (14 uur) | Sound of Freedom (CCINEMA+)

Sound of Freedom is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van CIA agent Timothy Ballard, die zich bezighield met het oplossen van pedofilie-zaken. Wanneer hij een 8-jarige jongen uit de handen van kinderhandelaars kan redden, wordt hij gegrepen door het verhaal van diens zusje dat nog steeds vermist is. 

Di 20.02 (20 uur) | L'empire (Filmfest Gent On Tour)

Wat als de volgende ruimteoorlog zich zou afspelen in een landelijk kustdorpje in het noorden van Frankrijk? L'empire is de nieuwe absurdistische film van Frans regisseur Bruno Dumont. Ergens tussen zijn vorige films Ma Loute en La Vie de Jésus en ergens tussen hemel en aarde, geeft hij ons zijn vreemde, bizarre en soms wat wrede versie van Star Wars.

Di 27.02 (20 uur) | Perfect Days

Een diep ontroerende en poëtische reflectie van regisseur Wim Wenders over het vinden van schoonheid in de alledaagse wereld om ons heen. Vernoemd naar het bekende Lou Reed-nummer, gunt de film een inkijk in het dagelijkse leven en werk van toiletreiniger Hirayama in Tokio.

Alle nieuws