naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Ninja Turtles
wo 06 december 2023

Tips voor de kerstvakantie

In de kerstvakantie kan jong en oud een film of concert meepikken in Ter Dilft. Ontdek alle activiteiten.

Het onthaal van Ter Dilft is gesloten van zaterdag 24 t.e.m. maandag 2 januari, maar vanaf 3 januari beleef je bij ons weer veel leuks!

Di 03.01 (20 uur): Holly

Holly is de indrukwekkende vijfde langspeelfilm van Belgisch filmmaker Fien Troch (HOME, KID). In dit mysterieus verhaal werpt Troch opnieuw een blik naar de harde wereld waarin jongeren soms ongewild terechtkomen. 

Wo 04.01 (14 uur): Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael, de Teenage Mutant Ninja Turtles, maken hun comeback voor een gloednieuw avontuur en gaan terug naar de tijd waar het allemaal begon. 

Do 04.01 (14 uur in cc Binder): beetje bang voor niks | tg misschien (8+)

De tijd vliegt. Tijd heelt alle wonden. Tijd brengt raad. Maar klopt dit wel? Kan tijd vliegen? En waar vliegt 'ie dan naartoe? Kan tijd mijn wonden helen? Dus is tijd ook een dokter? Dat komt goed van pas. En als tijd op is? Kan die terug aangevuld worden of is het dan echt gedaan?

Antwerpse winnaar van Eigen Kweek. Een samenwerking met cc Binder.

Zo 07.01 (11 uur): Nieuwjaarsconcert: New Year in Napoli!

Napels is een wereldstad die tot de verbeelding spreekt. Alle grote Italiaanse operacomponisten passeerden er de revue. Casco Phil en dirigent Benjamin Haemhouts brengen verschillende sprankelende ouvertures en enkele intieme intermezzo’s. Zoals steeds bestaat het laatste gedeelte van het concert uit Weense klassiekers en heffen we na het concert het glas op het nieuwe jaar!

Ontdek ook alle plannen van WinterBornemLand in Bornem!

Alle nieuws