naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
231205 Barbie B.jpg
do 23 november 2023

CCinema in december

Benieuwd naar de laatste films in onze filmzaal van dit jaar? We draaien kaskrakers van Barbie tot Het Smelt!

Di 28.11 & wo 29.11 | WIL 

Wil en Lode zijn twee jonge hulpagenten in het bezette Antwerpen tijdens WOII. Ze werken gedwongen mee aan de klopjacht op joden in de stad. Tegelijk steunen ze het verzet. Temidden van chaos en geweld bloeit ook de liefde: Wil valt als een blok voor de charmes van Lode's zus Yvette...

We spelen WIL 3x: als namiddagfilm (met optioneel taart & koffie) om 14 uur en als avondfilm op 28/11om 20 uur (uitverkocht) en 29/11 om 20 uur.

Di 05.12 (20 uur) | Barbie

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent. Barbie geniet er alleszins volop van het leven. Maar wanneer ze naar de echte wereld vertrekt, ontdekt ze al snel zowel de geneugten als de uitdagingen van het leven onder te mensen. 

Di 12.12 (20 uur) | Le bleu du Caftan

Halim heeft samen met zijn vrouw Mina een traditionele kaftanwinkel in de medina van Salé, Marokko. Zijn authentieke handwerk levert schitterende kaftans op. Hun hele huwelijk lang leven ze al met een geheim, maar desondanks heeft het echtpaar een enorme genegenheid voor elkaar. 

Di 19.12 & wo 20.12 | Het Smelt

In het dorpje Bovenmeer zijn Eva, Tim en Laurens beste vrienden die samen opgroeien. Op een zomer wordt Eva meegesleurd in het zwaar misdragen van haar twee vrienden met andere meisjes. Vele jaren later keert ze terug naar haar geboortedorp om Tim en Laurens ter verantwoording te roepen voor hun daden. In de kofferbak van haar wagen ligt een blok ijs...

We spelen Het Smelt 3x: als namiddagfilm (met optioneel taart & koffie) om 14 uur en als avondfilm op 19/12 om 20 uur en 20/12 om 20 uur.

Ontdek ook de eerste films van 2024

Alle nieuws