naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Herstactie vriendenpas
do 09 november 2023

Een portie herfstgeluk

Exclusief voor onze Vrienden: als Vriend van Ter Dilft nodigen we je gratis uit voor 1 van deze 3 geweldige activiteiten.

Leve de vriendschap! Kom dit najaar samen met ons de warmte van Ter Dilft opzoeken. Je hebt de keuze uit drie absolute aanraders. Mis deze unieke kans niet om van de gezelligheid van de herfst te komen genieten!

Reserveer je plek voor een van onderstaande voorstellingen dankzij de unieke code die je via mail krijgt op 9 november. Reserveren kan tot en met woensdag 22 november (maar opgelet: de plaatsjes zijn beperkt).

Walden (Jonas Vermeulen / Het Laatste Bedrijf)

do 23.11 | 20 uur

Geïnspireerd op het gelijknamige boek van Henry David Thoreau schrijft Jonas Vermeulen met Walden een nieuwe tekst voor een personage dat het kwaad van de wereld in zijn buren herkent. 

The Seasons Revisited (Ataneres Ensemble plays Max Richter / Vivaldi)

vr 24.11 | 20 uur

De Britse met prijzen overladen componist Max Richter daagde zichzelf uit om het meesterwerk van Vivaldi, De Vier Jaargetijden, grondig te vernieuwen.

Podcastrelease Soldaat Van Aken, de vijand lacht zich dood (Adriaan Van Aken / Het nieuwstedelijk)

zo 03.12 | 13 uur

Beluister in primeur de nieuwe podcast die theatermaker Adriaan Van Aken maakte over zijn vader, in het bijzijn van verschillende stemmen uit de podcast en met een stukje taart en koffie erbij. (Max. 40 beschikbare plaatsen)

Alle nieuws