naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
231121 Oppenheimer.png
wo 25 oktober 2023

CCinema in november

We hebben nog verschillende topfilms klaarstaan voor november. Tot in onze filmzaal!

Di 07.11 (20 uur) | Roter Himmel

Vier jonge mensen komen bijeen in een klein vakantiehuis aan de Baltische kust, oude en nieuwe vrienden. De uitgedroogde bossen om hen heen beginnen te branden, net als hun emoties: geluk, lust en liefde, maar ook jaloezie, wrok en spanningen.

Di 14.11 (20 uur) | Anatomie d'une chute

Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon, Daniel, leven al een jaar ver weg van alles in de bergen. Op een dag wordt Samuel dood aangetroffen aan hun huis en start er een onderzoek naar zijn verdachte dood... 

Di 21.11 (20 uur) | Oppenheimer 

Wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het geheime Manhattanproject waaruit de eerste atoombom zal ontstaan. Hij is getrouwd, maar heeft tegelijkertijd een affaire met Jean Tatlock, een communistisch partijlid. De overheid beschouwt haar als een gevaar voor de Amerikaanse veiligheid.

Di 28.11 | WIL 

Wil en Lode zijn twee jonge hulpagenten in het bezette Antwerpen tijdens WOII. Ze werken gedwongen mee aan de klopjacht op joden in de stad. Tegelijk steunen ze het verzet. Temidden van chaos en geweld bloeit ook de liefde: Wil valt als een blok voor de charmes van Lode's zus Yvette...

We spelen WIL zelfs 3x: als namiddagfilm (met optioneel taart & koffie) om 14 uur en als avondfilm op 28/11om 20 uur en 29/11 om 20 uur.

Alle nieuws