naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
230919 Blue Jean B.jpg
ma 28 augustus 2023

CCinema in september

In september vliegen we er terug in! Kruip samen met ons de filmzaal in voor deze 5 films om van te smullen.

Vr 01.09 (21 uur) | Zillion (Openluchtfilm)

Frank Verstraeten, een computergenie met een onwaarschijnlijke neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie simpelweg vernedert. 

Di 12.09 (20 uur) | Small, Slow But Steady 

Keiko werkt in een hotel als schoonmaakster. Ze is doof en communiceert via gebarentaal. Boksen is voor Keiko een manier van expressie in een wereld die geen rekening met haar houdt. Haar club is haar tweede thuis. Maar voor hoe lang nog?

Di 19.09 (20 uur) | Blue Jean 

Jean is gymdocent op een middelbare school. Het is 1988 en de regering van Thatcher neemt een wet aan die de promotie van homoseksualiteit verbiedt, maar op school is Jean niet open over haar seksualiteit. 

Di 26.09 (14 uur) | Armageddon Time (CCinema+)  

In het New York van de jaren 80 groeit de twaalfjarige Paul op in een hecht gezin. Als hij door zijn ouders naar een privéschool gestuurd wordt, waar de leerlingen bevoorrecht zijn, beraamt hij samen met zijn beste vriend John een ontsnappingspoging.

Di 26.09 (20 uur) | Fathers & mothers 

Een schoolreisje haalt in deze Deense komedie het slechtste in ouders naar boven. Wanneer hun dochter naar een nieuwe school gaat, ontdekken Piv en Ulrik al snel dat er onder de ouders een stevige hiërarchie heerst, vol rivaliteit en verborgen agenda’s.

Alle nieuws