naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
STROOM 2023
ma 22 mei 2023

Festival STROOM

Zaterdag 1 juli kan je 's namiddags naar een gratis Oeverconcert in Wintam, tijdens festival STROOM.

Meer dan drie weken lang vormt de Scheldevallei het natuurlijke decor voor muziek, kunst en discours. Met een Oeverconcert in Wintam en een groots concert aan het kasteel van Bornem valt er ook in onze gemeente prachtige muziek te ontdekken.  

Van 21 juni tot en met 14 juli neemt festival STROOM bezoekers opnieuw mee naar unieke plekjes in de Scheldevallei tussen Antwerpen en Gent. Het wordt een muzikale ontdekkingstocht langs de Schelde, waarbij klimaat en duurzaamheid een prominente plaats krijgen op podia. 

Twee concerten in Bornem:

Za 24.06 | 20.30 uur - Dirk De Wachter en Bachplus | Mijn vier seizoenen
In het prachtige kader van de tuin van kasteel Marnix de Sainte Aldegonde, speelt BachPlus de grootste hit uit de instrumentale barokmuziek. Psychiater Dirk De Wachter gaat daarbij in dialoog met de muziek van Vivaldi: welk effect hebben de seizoenen op ons als mens? 

Meer info

Za 01.07 | 15 uur - Oeverconcert in Wintam
Twee weken lang vaart de STROOMboot de Schelde af en meert elke dag aan voor een Oeverconcert, waarbij de getijden het uur bepalen: puur genieten van muziek in de natuur en slow traveling langs de Scheldevallei. Het allereerste Oeverconcert vindt plaats in Bornem op 1 juli op de kade van Wintam (naast E.De Blockstraat). Komen luisteren doe je helemaal gratis.

Meer info

Alle nieuws