naar top
CC Ter Dilft
bones.png
wo 22 februari 2023

CCinema in maart

We laten alweer 5 gevarieerde films op jou los. Je hebt keuze uit een komedie, thriller, drama, roadmovie en sciencefiction!

Di 07.03 (14 uur) | De Zonen van Van As – De Cross (CCinema+)

Na een beroerte geeft Frans Van As (Jaak Van Assche) zijn bedrijf definitief over aan kleindochter Linde en haar man Dick. Ze boeren goed en zijn zelfs lokale hoofdsponsor van een prestigieuze cyclocrosswedstrijd. Tot een aangestoken brand roet in het eten gooit...

Namiddagfilm, met koffie en taart voor de liefhebbers

Di 07.03 (20 uur) | Boy from heaven

Adam wordt toegelaten op de prestigieuze Al-Azhar Universiteit in Caïro, het epicentrum van de macht van de soennitische islam. Op zijn eerste dag sterft het hoofd van de instelling. Adam bevindt zich plots middenin een meedogenloze machtsstrijd van de religieuze en politieke elite.

Een meeslepende en complexe thriller.

Di 14.03 (20 uur) | Annie Colère

Ergens in landelijk Frankrijk in 1974 wordt Annie, werkende moeder van twee kinderen, ongepland opnieuw zwanger. Aangezien abortus illegaal is, heeft Annie niet veel opties om er wat aan te doen, tot ze de leden van de Beweging voor de Vrijheid van Abortus en Anticonceptie ontmoet.

Wo 22.03 (20 uur) | Bones and All

Vijf jaar na Call Me By Your Name brengt regisseur Luca Guadagnino een emotioneel diep snijdend romantisch drama over twee eenlingen die zich proberen te verzoenen met hun kannibalistische aard. Bones and All is niet vies van wat huiver maar is bovenal een roadmovie over twee eenzaten die elkaars reddingsboei zijn.

Di 28.03 (20 uur) | Everything, Everywhere, All at Once

Wanneer het haar allemaal teveel wordt, verscheurt het universum van Evelyn in een oneindig aantal universums. Ze is naast wasserettehouder, plots ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Een eigenzinnige sciencefiction avonturenfilm.

En nog meer filmnieuws: ook voor april staan de films al online

Alle nieuws