naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
230207 Triangle of Sadness B.jpg
do 02 februari 2023

Februarifilms

In ons filmaanbod van februari zit voor elk wat wils. Van een romantische komedie tot een bloedstollende thriller.

Di 07.02 (14 uur) | Good Luck to you, Leo Grande (CCinema+)

Nancy's (Emma Thompson)  man zorgde voor een huis, een familie en – op het eerste zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Ze zoekt avontuur, wat ze vindt ze in de vorm van de sekswerker, Leo Grande.

Namiddagfilm, met koffie en taart voor de liefhebbers

Di 07.02 (20 uur) | Triangle of sadness

In deze nieuwe satirische topfilm van de Zweedse regisseur Ruben Östlund worden hippe influencers Carl en Yaya uitgenodigd voor een reisje op een luxecruise. Winnaar van de Gouden Palm 2022 in Cannes.

Di 14.02 (20 uur) | Holy Spider

Een onconventionele thriller van prijswinnend regisseur Ali Abbasi (GRÄNS) gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Iraanse seriemoordenaar 'de spider killer'.  

Di 21.02 (20 uur) | The Whale

Oprecht en authentiek verhaal over de teruggetrokken Charlie (Brendan Fraser). Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert hij, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie te herstellen.

Di 28.02 (20 uur) | Joyland

Op de dag dat hij een baantje krijgt in een cabaret, raakt de Pakistaanse Haider in de ban van een sensuele en magnetische danseres. Haider wordt heen en weer geslingerd tussen zijn verlangens en de onweerstaanbare roep van de vrijheid.

En nog meer filmnieuws: ook voor maart en april staan de films al online
Alle nieuws