naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
3x circus
di 21 februari 2023

3 x circus & beweging

Dit voorjaar staan er nog 3 fantastisch mooie circusvoorstellingen op ons podium.

> Do 09.03: Out of Chaos | Gravity & Other Myths

Drie vrouwelijke en vijf mannelijke acrobaten laten zich van hun stoere én kwetsbare kant zien. Doorspekt met humor tonen ze hun virtuoze techniek, maar ook de keerzijde; het bloed, zweet en tranen dat het hen kost. Het levert een originele en ongekunstelde voorstelling op met een bijzondere rol voor de muzikant. Circus van wereldniveau.

Info en tickets

> Wo 26.04: Through the grapevine | Alexander Vantournhout/Not Standing

Alexander Vantournhout behoort ondertussen tot de absolute top van het hedendaags circus, waarin de grens met dans en acrobatie vervaagt. De performers zoeken in deze voorstelling samen naar balans, evenwicht en harmonie, zonder daarbij humor te schuwen én zonder elkaar los te laten.

Info en tickets

> Wo 02.05: Carré De Je | Kirn Cie 

De Franse tweeling Théo en Lucas Enriquez doen al sinds hun achtste samen aan circus. Ze creëren met fysieke situaties een speels – soms zelfs grappig – universum dat ook niet zonder risico is. Het feit dat ze tweeling zijn, zorgt ervoor dat ze de scène met een immense liefde delen en dat ze elkaars lichaam door en door kennen wat een extra dimensie aan hun acrobatie toevoegt. 

Info en tickets

Alle nieuws