naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
nostalgie
wo 07 september 2022

Tijd voor nostalgie

Zin in een nostalgische avond? Dan zit je dit jaar goed bij Ter Dilft!

40 jaar Belpop-geschiedenis

Ma 24.10 | 20 uur

De lezing van radiolegende Gust De Coster focust zich op de beginjaren (rond 1980) van de Belpop, een razend interessante periode in de Belgische muziekwereld. Razend interessant voor wie er bij was, en misschien nog meer voor wie het nièt heeft mogen of kunnen meemaken.

Old-school humor

Vr 18.11 | 20 uur

Vroeger was alles beter. Dat is toch hoe Han Solo ernaar kijkt. In zijn nieuwe show Retro keert hij terug naar zijn roots. De komische meesterverteller wil instaan voor de bescherming van onze Vlaamse levenswijze. 

De beste Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90 volgens Guga & Jonas

Wo 08.03 | 20 uur

Guga Baul en Jonas Van Thielen nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90. Ze starten bij Urbanus, maar gaan ook op bezoek bij Kulderzipken, trappen een balletje met FC De Kampioenen en dromen weg bij De Droomfabriek.

Kleinkunst is een blijver

Do 16.03 | 20 uur

Barbara Dex, Lucas Van den Eynde, Wigbert en Maggie MacNeal duiken tijdens Kleinkunsteiland in de Nederlandstalige muziekgeschiedenis en kiezen daarbij niet altijd de meest evidente liedjes. Van Kris De Bruyne en Ramses Shaffy tot Kommil Foo en Het Zesde Metaal. Telkens op een eigenzinnige manier geïnterpreteerd en met stijl vertolkt.

Alle nieuws