naar top
CC Ter Dilft
familie
di 09 augustus 2022

Familie op het podium

Samenwerken met familie of partners een risico? Niet als je het aan deze artiesten vraagt!

Tom Van Dyck en echtgenote Alice Reijs spelen EX

Do 03.11 | 20 uur

EX is een tragikomische voorstelling over de menselijke onvolmaaktheid, egoïsme en het onvermogen tot communiceren. Op het podium nochtans een getrouwd koppel: Tom Van Dyck en Alice Reijs deelden al vaker het scherm of de bühne en dat doen ze dit najaar nog een keer. Ook topacteurs Lucas Van den Eynde en Marthe-Geke Bracht doen mee, dus het wordt daarnaast ook nog eens een match België-Nederland!  

Broederliefde bij Kommil Foo

Wo 17.05 | 20 uur

De broers Raf & Mich delen al enkele decennia samen het podium en dat werkt nog steeds. Doorheen de jaren ontwikkelde Kommil Foo een volstrekt unieke manier van voorstellingen maken: ontroering, hilariteit, prachtige songs en een absurde beeldtaal vechten om voorrang. Voorstellingen over de mens en zijn alledaagse tragiek. De toeschouwer wordt daarbij steevast op het puntje van zijn stoel gedwongen: lachen of huilen?

Bart & Luc: een paar apart

Zo 22.01 | 14 uur

In 2018 trokken Bart Kaëll en Luc Appermont voor het eerst samen naar het theater voor een intieme reis door hun professionele leven en hun ondertussen meer dan 40 jaar lange relatie. Met nooit eerder vertelde anekdotes werd het publiek meegezogen in een nostalgische avond met een lach en een traan. Maar Bart en Luc zijn nog lang niet uitverteld!

Acrobatentweeling uit Frankrijk

Wo 03.05 | 20 uur

De tweeling Théo en Lucas Enriquez doen al sinds hun achtste samen aan circus. Hun voorstelling Carré de Je is een lofzang op samenhorigheid en broederlijke verstandhouding. Het feit dat ze tweeling zijn, zorgt ervoor dat ze de scène met een immense liefde delen en dat ze elkaars lichaam door en door kennen wat een extra dimensie aan hun acrobatie toevoegt. 

Broederband centraal bij Theater FroeFroe

Za 11.02 | 20 uur

DIVA is een spannend, verrassend en ontroerend verhaal over de tweelingbroers Angelo en Ricardo Brossi. Zij groeien op in het 18de-eeuwse Italië. Ze zijn onafscheidelijk en heerlijk arrogant. Hun leven draait rond muziek en opera. Ze delen successen en liefjes. Tot ambitie hen uit elkaar haalt.

Alle nieuws