naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
(c) Joris Ceuppens
ma 01 augustus 2022

Bornemfestival praktisch

Hoe geraak je er? Waar kan je parkeren? Kan je er iets eten en drinken? Zijn er nog tickets?

Van vrijdag 5 tot zondag 7 augustus vindt aan kasteel d'Ursel de 25ste editie van het Bornemfestival Walter Boeykens plaats. We zetten de praktische info over de 4 concerten graag nog even op een rijtje!

LOCATIE

Drie concerten vinden plaats in de festivaltent op kasteeldomein d’Ursel (d’Urselstraat 7, Hingene). Bij alle weersomstandigheden is het er comfortabel zitten. Tickets worden gescand bij het binnenkomen in de tent.

Enkel het concert op zondagochtend gaat door in het kasteel zelf.

De deuren gaan telkens een half uur voor de aanvang van het concert open.

PARKING

Het belooft prachtig weer te worden, dus wie de fiets neemt naar het festival kan die op het kasteeldomein makkelijk parkeren.

Kom je toch met de auto, dan kan je die kwijt in de Kasteeldreef op 5 minuten wandelen van het festival (opgelet: die straat wordt voor de gelegenheid eenrichtingsverkeer). Indien die volzet is, kan je parkeren op de parking van het Fountain Business Park (Cesar van Kerckhovenstraat 110). In dat geval moet je wel nog rekening houden met een wandeling van minstens 15 minuten tot aan het festivalterrein.

Parking voor personen met een handicap is voorzien op de parking van kasteel d’Ursel zelf (inrit langs Koningin Astridlaan 179).

ETEN EN DRINKEN

Voor of na het concert iets eten of drinken kan bij de Zomerbar op het kasteeldomein of bij de omliggende horecazaken.

TOILETTEN

Op het festivalterrein zijn er toiletten op 2 locaties: in het kasteel en in het poortgebouw aan de ingang van het park aan de Edmond Vleminckxstraat.

ZIJN ER NOG TICKETS?

Het concert op zondagochtend is volledig uitverkocht. Voor de andere 3 concerten kan je nog tickets kopen:

In het programmaboekje vind je wat er op het programma staat tijdens elk concert. Het is ter plaatse te koop voor 1 euro of je kan het op voorhand hier online doorbladeren.

Alle nieuws