naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
locaties
wo 13 juli 2022

Voorstellingen op uitzonderlijke locaties

Het moet niet altijd traditioneel in onze schouwburg te doen zijn. In 2022-2023 zetten we ons podium soms op uitzonderlijke plekken neer!

Bornemfestival op kasteeldomein d'Ursel

Vr 05.08 - zo 07.08

Voor deze 4 unieke concerten trekken we naar een gezellige groene plek: een festivaltent op domein d'Ursel in de schaduw van het kasteel. In het eerste weekend van augustus tast het Walter Boeykens Ensemble er de grenzen van klassiek af door kruisbestuivingen met jazz, pop, soul... op te zoeken.

Jan Swerts aan de Abdij van Bornem

Vr 30.09 | 20 uur

Componist-pianist Jan Swerts doolt wel vaker 's nachts op kerkhoven rond. Hij houdt van de stilte die er hangt en van de confrontatie met de eindigheid. Geen betere plek om zijn podium neer te poten dan naast het kerkhof op de abdijsite, vonden we. Het wordt ongetwijfeld een magische avond.

Familietheater (6+) in Breeven

Za 01.10 | 14 uur

In oktober kan je niet enkel sporten of spelen in recreatiedomein Breeven! Collectief Fiat brengt er met Mobi Mobi een uiterst grappige en originele voorstelling in openlucht. Acteurs en makers Tom Viaene en Anke Jochems werden voor deze voorstelling gecoacht door Titus De Voogdt. 

Wandelen tot Ter Dilft met dansgezelschap Voetvolk

Do 15.06 | overdag + voorstelling om 20 uur

Lisbeth Gruwez/Voetvolk wandelen tijdens hun tournee van cultuurhuis naar cultuurhuis. Op 15 juni kan je hen vergezellen tijdens die wandeling van de vorige plek waar ze staan tot aan Ter Dilft, waar ze 's avonds Hunters & Collectors dansen. Meer info over die wandeling volgt later. (Gewoon naar de voorstelling komen kijken, kan uiteraard ook.)

Alle nieuws