naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Café Réservé
vr 20 mei 2022

Café Réservé

Benieuwd naar het nieuwe programma van Ter Dilft voor 2022-2023? Op 11 juni stellen we het aan jullie voor!

Naar goede gewoonte maken we er een gezellige boel van tijdens de seizoenspresentatie op Café Réservé. Op zaterdag 11 juni (13 - 17 uur) ontvangen we je met open armen in Ter Dilft.

Twee goeie redenen om langs te komen:

1. Je ontdekt er als eerste het aanbod voor 2022-2023

Bij een hapje en een drankje ontdek je het aanbod in de nieuwe seizoenskrant en je staat op de eerste rij om tickets te bemachtigen voor voorstellingen (als je in het bezit bent van een Vriendenpas of een UiTPAS met kansentarief) en cursussen.

Hulp nodig? Onze medewerkers helpen je verder om je tickets te reserveren.

2. Er zijn doorlopend leuke activiteiten om te ontdekken

Cirq Magique

Laat je verwonderen in ‘s werelds kleinste circustent en geniet van korte maar magische goochel- en mentalismeshows. Val van de ene verbazing in de andere en laat je leiden door het toeval en het lot.

Silent disCCo

Benieuwd naar hoe die muzikale programmatie van Ter Dilft van volgend jaar in het echt klinkt? Met een hoofdtelefoon op je hoofd kan je het zelf komen ontdekken.

Bedruk je eigen t-shirt

Tijdens Café Réservé verhuist de Maakplaats voor een keertje van het oude postgebouw naar Ter Dilft. Onze vinylcutter levert sjablonen, wie z’n eigen kledingstuk meebrengt, kan het meteen ter plaatse personaliseren met onze gloednieuwe heat press.

Foodworkshops

Nog niet zeker of je een kookworkshop wil volgen volgend seizoen? Laat je dan overtuigen door lekkere hapjes van onze lesgevers en hun cursisten.

Workshops tekenacademie

Doorlopend tussen 13.30 en 16.10 uur kan je deelnemen aan enkele leuke workshops van de Academie Beeldende Kunst, allemaal in het teken van het thema 'vogels'. Je gaat sowieso naar huis met een zelfgemaakt kunstwerk! 

Bib is open

Uitzonderlijk is de bibliotheek ook open op zaterdagnamiddag tijdens Café Réservé.

Kan je er niet bij zijn?

Geen probleem. Ook online start op 11 juni de ticketverkoop om 13 uur. Dus van thuis uit kan je eveneens je tickets beginnen bestellen vandaag, als je in het bezit bent van een Vriendenpas.

Alle nieuws