naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Willem Rosiers
wo 04 mei 2022

25ste Bornemfestival

Vier mee met deze jubileumeditie! Het Walter Boeykens Ensemble nodigt o.a. Meskerem Mees & Cargo Mas uit.

Voor het eerst vinden alle concerten van het Bornemfestival Walter Boeykens plaats in hetzelfde weekend en voor het eerst ook op één locatie. Met drie openluchtconcerten en een concert in het kasteel is kasteeldomein d’Ursel in Hingene tijdens het weekend van 5 tot 7 augustus de gedroomde festivallocatie.

Sfeervolle concerten in de festivaltent met prachtig uitzicht op het kasteel. Iets eten of drinken kan je in de gezellige zomerbar. Naar traditie is Kurt Van Eeghem ook dit jaar de trouwe gastheer van het festival. Als peter van het festival loodst hij het publiek vol overgave doorheen de concerten.

Ook deze editie vormen Anne Boeykens, dochter van Walter, en haar ensemble de kern van elk concert. De klassieke muziek is hun uitvalsbasis, maar hun nieuwsgierigheid naar andere artiesten en genres maakt van deze editie een ware ontdekking. Op uitnodiging van het ensemble vervolledigen niemand minder dan Meskerem MeesCargo MasIbernice MacBean, Jeroen D’hoe & Casco Phil deze zomer de affiche.

> Ontdek de 4 concerten

> Alle praktische info

   

Tijdens het festival kan je een programmaboekje kopen (1 euro). In afwachting kan je het ook al online doorbladeren om het programma van elk concert te ontdekken:

Alle nieuws