naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
220401 Erik Van Looy B nieuw
ma 10 januari 2022

Ging jij al In Dialoog?

Ook in 2022 kan je opnieuw in Ter Dilft terecht voor verrijkende lezingen van interessante sprekers.

Benieuwd naar meer over vinyl, het zwarte goud? En den meer bepaald jazzvinyl? Ma 24.01 plukt jazzkenner Frederik Goossens, intussen al meer dan een half leven verwoed verzamelaar, een selectie klassieke jazzalbums uit zijn persoonlijke collectie en voorziet ze van tekst en uitleg. En je krijgt de iconische platen te horen zoals je ze moet horen! De muziek spat tijdens Straffe (33) toeren uit de speakers alsof je er zelf bij was toen de muziek opgenomen werd.

Karel Van Eetvelt neemt je in maart mee in de uitdagende wereld van het ondernemen. Hij schetst de belangrijkste trends die zich in onze samenleving voordoen, geeft hij aan wat de impact daarvan is op mensen, bedrijven, leidinggevenden en politici en vertelt hoe je van bedreigingen uitdagingen maakt. 

In april vertelt Erik Van Looy in Verslaafd! met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. 

Kurt Overbergh, muziekkenner en artistiek directeur van de Ancienne Belgique, overlaad je tijdens I Just Don’t Understand Nick Cave een avond lang met muziek. Véél muziek. En met beelden. Véél beelden. En op de een of andere manier eindigen alle verhalen allemaal bij Nick Cave. 

Bekijk hier het aanbod In Dialoog en hou het zeker verder in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe lezingen bij.

Alle nieuws
Ontdek ons aanbod In Dialoog

Lees meer artikels over

Deel deze pagina