naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
211103 Raya en de laatste draak B
di 19 oktober 2021

Herfstvakantie in zicht

De herfstvakantie staat voor de deur, dus Ter Dilft heeft weer heel wat leuke activiteiten gepland voor de jongsten!

Woensdag 03/11 is het CCinema voor de kleinsten. We vertonen de nieuwste van Walt Disney Animation Studios. In Raya en de laatste draak (6+) trekt de strijdvaardige Raya - wier humor net zo scherp is als haar zwaard - ten strijde tegen het kwaad met de magische draak Sisu.

Op donderdag 04/11 gaat kokkin Annie samen met de kinderen aan de slag en tovert heerlijke gerechten op tafel. Wat dacht je van een prinsessencocktail met vers fruit, griezelsoep met spinnetjes, tortilla uit het Wilde Westen en niet te vergeten: een heuse chocoladetaart? Schort aan, koksmuts op en koken maar! Inschrijven voor Koken met kinderen (6-12 jaar) doe je hier.

Om nog even in de vakantiesfeer te blijven, kan je op zaterdag 13/11 naar de familievoorstelling Snøw. Snøw is een hilarische kløtervoorstelling van K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) over de klimaatcrisis. Samen met een pinguïn, een frigo en een rochelende vuilniszak komt K.A.K. in opstand tegen alle Grote Mensen die niet willen luisteren. Iedereen van 3 jaar en ouder is welkom!

Vanaf 13/11 kan je voor 4 euro ook je Pietenzoektocht-pakket, inclusief leesboek, afhalen in de bib en alle ondeugende Pieten gaan zoeken in het centrum van Bornem. Meer info vind je op de website van de bibliotheek.

Vervelen is dus niet nodig tijdens de herfstvakantie! En uiteraard hebben we ook aan de volwassenen gedacht. Check zeker onze website voor ons volledig programma!

Al benieuwd naar de plannen voor de kerstvakantie? Hier kan je de films al bekijken.

Fijne vakantie!

Alle nieuws