naar top
CC Ter Dilft
Update Coronamaatregelen B
ma 13 september 2021

Veilig naar Ter Dilft

Voor alle voorstellingen die plaatsvinden in de schouwburg wordt er gewerkt met een Covid Safe Ticket. 

Jullie kijkcomfort en veiligheid blijft onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen in de schouwburg met een Covid Safe Ticket.

Dankzij een Covid Safe Ticket - wat ofwel een vaccinatiecertificaat, een testcertificaat met negatief resultaat of een herstelcertificaat kan zijn - kan je op een veilige manier evenementen bijwonen zonder dat je een mondmasker moet dragen en 1,5 meter afstand moet houden.  

Voorstellingen in de schouwburg 

Voor voorstellingen die plaatsvinden in onze schouwburg heb je een Covid Safe Ticket nodig (uitgezonderd jongeren onder 12 jaar).  
Hoe gaan we te werk? 

  • Medewerkers zullen aan de ingang van de schouwburg vragen om je Covid Safe Ticket te tonen samen met je identiteitskaart en je ticket. We controleren deze documenten.  
  • Van zodra je de zaal binnen bent, gelden er geen maatregelen meer en kan je zonder beperkingen genieten van een ontspannen culturele avond. 
  • In de foyer, bij het gebruik van het sanitair of bij circulatie in Ter Dilft geldt nog wel een mondmaskerplicht. 

Let op: indien je geen geldig Covid Safe Ticket hebt, kunnen we je niet binnenlaten. De scanning is simpel: als het scherm groen oplicht kan je de schouwburg binnengaan, bij rood licht dienen we de toegang te weigeren. Er zijn geen sneltesten beschikbaar ter plaatse! 
 
Kocht je toch al een ticket en heb je geen Covid Safe Ticket? Neem dan contact op met het onthaal op 03 890 69 30 of via info@terdilft.be. We betalen je tickets terug. 

Voorstellingen op een andere locatie 

Sommige activiteiten vinden plaats op een andere locatie, zoals bijvoorbeeld in Kasteel d’Ursel, in het Clubzaaltje van Hingene... 
Bij voorstellingen op externe locaties blijft het aantal toeschouwers meestal onder de 200. Er gelden dan geen beperkingen tenzij anders vermeld. Een mondmasker of Covid Safe Ticket is hier dus niet nodig. 
 
Wil jij graag wel nog een mondmasker dragen in de schouwburg? Dat mag natuurlijk altijd. 
 
We kijken er naar uit om jullie binnenkort opnieuw met open armen te verwelkomen! 

Meer info over het Covid Safe ticket vind je hier. 

Alle nieuws