naar top
CC Ter Dilft
Bedankt B
vr 30 april 2021

Resultaten publieksonderzoek

Niet enkel cultuurorganisatoren hebben een grote drang naar cultuurbeleving, ook het publiek snakt naar cultuur.

Samen met ruim 80 andere cultuurhuizen in Vlaanderen nam Ter Dilft deel aan een grootschalig publieksonderzoek bij meer dan 22.000 bezoekers. Eerst en vooral: bedankt voor jullie talrijke deelname! Maar liefst 404 mensen vulden de enquête toegespitst op Ter Dilft in. Dat is alvast 404 m² bedreigd regenwoud gered via de organisatie World Land Trust.

Uit het onderzoek bleek dat ook jullie, ons trouw publiek, snakken naar cultuurbeleving. Maar liefst 82% van jullie heeft live cultuurbeleving gemist tot heel hard gemist. De meesten onder jullie kijken vooral uit naar de terugkeer van podiumvoorstellingen, films, expo’s en workshops.

We zagen dat jullie vertrouwen hebben in Ter Dilft om alles veilig te organiseren: “Ben er méér dan 100% van overtuigd dat de medewerkers van CC Ter Dilft er alles zullen aan doen om elk evenement perfect en volledig veilig zal laten verlopen. Dit zijn mensen die een pluim verdienen voor de manier waarop ze in het verleden evenementen organiseerden. Zij zullen nu nog meer inspanningen leveren...”

Met deze resultaten en tal van bemoedigende woorden zijn we meteen concreet aan de slag gegaan: vanaf 14 mei verwelkomen we jullie graag op onze Shelter Sessies. Die organiseren we in onze binnentuin, in openlucht, onder een shelter. Bekijk het volledige programma van de Shelter Sessies hier.

We kijken er enorm naar uit om jullie weldra terug te ontvangen en samen te genieten!

Lees het volledige persbericht rond het onderzoek hier.
Lees het verslag van VRT NWS hier.

Alle nieuws