naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Lege schouwburg B
vr 23 oktober 2020

Update coronamaatregelen

De nieuwe coronamaatregelen van vrijdag 23/10 zorgen in Ter Dilft voor minimale aanpassingen.

Zonet gaf het Overlegcomité een persconferentie waarin dieper ingegaan werd op nieuwe maatregelen voor onze sector. Concreet is de maximumcapaciteit bij evenementen vanaf vandaag (vrijdag 23/10) beperkt tot 200 personen. Er dient minstens anderhalve meter afstand te zijn tussen verschillende bubbels en een mondmasker ophouden tijdens de hele voorstelling blijft verplicht.

Concreet houdt dit in dat we vanaf nu telkens 1 rij leeg laten tussen de stoelrijen en dat we 2 stoelen afstand houden tussen verschillende bubbels.

Deze regel zorgt voor minimale aanpassingen in onze schouwburg. Bij voorstellingen waar we toch iets dienen te wijzigen in onze indeling van de zaal, contacteren we alle tickethouders persoonlijk via mail. Wie niet gecontacteerd wordt, is zeker van zijn plaats in een zaal met verstrengde veiligheidsmaatregelen.

Kocht je reeds tickets voor een voorstelling met meerdere personen dan je huidige bubbel van 'nauwe contacten', dan kunnen we je oorspronkelijke bubbel opsplitsen. Laat ons dan vooraf iets weten via info@terdilft.be of op het nummer 03 890 69 30

De nieuwe regels blijven van kracht tot en met donderdag 19/11. Daarna volgt een evaluatie.

We blijven er in Ter Dilft alles aan doen om jullie in de meest veilige omstandigheden te kunnen ontvangen en volgen alle maatregelen op de voet op. 

Zorg goed voor jezelf en je naasten!
#samentegencorona #keepitsafe

Alle nieuws