naar top
CC Ter Dilft
Drunk B.jpg
vr 16 oktober 2020

Nieuwe films in Ter Dilft

Om de druilerige najaarsdagen door te komen, verrassen we je weer graag met een lijstje topfilms!

Tijdens de herfstvakantie spelen we twee familiefilms: Choums Odyssee voor de allerjongsten vanaf 3 jaar en De beroemde bereninvasie van Sicilië voor iedereen vanaf 6 jaar.

Elke dinsdagavond 20 uur toveren we onze schouwburg om tot een knusse filmzaal. Dit is een greep uit het aanbod dat we dit najaar vertonen:

- DI 27.10: The Racer, een aanrader voor de koersliefhebbers onder ons met Louis Talpe en Matteo Simoni in de hoofdrollen.

- DI 24.11: in The Personal History of David Copperfield steekt de koning van de Britse satire Armando Iannuci (The Death of Stalin) een klassiek verhaal van Charles Dickens in een modern jasje. De topcast met o.a. Dev Patel, Tilda Swinton en Hugh Laurie katapulteert je met gemak terug in de tijd.

- DI 08.12: Drunk is de twaalfde langspeler van regisseur Thomas Vinterberg (Festen, Jagten) met Mad Mikkelsen in de hoofdrol. De donkere komedie oogstte al veel lof op het filmfestival van Cannes.

- DI 22.12: Kom hier dat ik u kus werd een beklijvende verfilming van de bestseller van Griet Op de Beeck, vertolkt door kleppers van eigen bodem (Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Wine Dierickx...).

Voor 2021 hebben we alvast twee splinternieuwe Vlaamse films vastgelegd: afspraak op 26.01 voor Rookie en op 16.03 voor Red Sandra van Jan Verheyen en Lien Willaert.

Het volledige filmaanbod vind je hier.

Interesse in één van onze films? Aarzel niet en koop je ticket alvast online, zo kan je snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa film komen kijken in Ter Dilft.

Alle nieuws