naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Estelle Chrétien
di 04 augustus 2020

Landschapskunst in Hingene

De veelzijdige Franse kunstenares Estelle Chrétien creëerde speciaal voor Ter Dilft een kunstroute in kasteelpark d'Ursel.

Estelle Chrétien verweeft die met haar land-art installaties subtiele ingrepen in het landschap. Een gapende wonde in een perfect gazon, bomen die laarzen krijgen of zelfs een onderbroek …

Samen met haar kompaan Miguel Costa neemt de kunstenares sinds eind juni het park onder handen. Hun uitvalsbasis is het Atelier van Antonine, waar ze dankzij de medewerking van kasteel d’Ursel nog tot 10 juli verblijven om aan haar installaties te werken.

Praktische info

  • Bezoekers kunnen de land-art wandeling maken tussen 11 juli en 15 september, tijdens de openingsuren van het park van kasteel d’Ursel.
  • Een meeneembaar parkplan waar de werken op aangeduid staan, zal te vinden zijn aan de 3 hoofdingangen van het park en kan je hier downloaden.
  • Kasteel d’Ursel verzamelt online de mooiste foto’s, tekeningen en schilderijen voor hun zomerproject #kasteelinbeeld. De werken van Estelle kunnen bezoekers meteen inspiratie bieden om deel te nemen.

 

Alle nieuws