naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Abonnees worden Vrienden B
vr 15 mei 2020

Abonnees worden Vrienden

Omdat het theaterseizoen grondig door elkaar werd geschud, bieden we abonnees een gratis Vriendenpas aan.

Door de coronamaatregelen konden onze abonnees niet optimaal genieten van de voordelen van hun abonnement.

Momenteel werken we volop aan het programma voor het seizoen 2020-2021. Dat proberen we zo goed mogelijk aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Een van die aanpassingen zal een stapsgewijze ticketverkoop zijn: van zodra een activiteit zeker doorgaat, start de ticketverkoop. Daarom hebben we beslist volgend seizoen geen abonnementen meer aan te bieden.

We zijn onze abonnees van het seizoen 2019-2020 zeer erkentelijk en willen hen de mogelijkheid geven om volgend seizoen toch van de kortingsprijs te genieten. Daarom bieden we hen een gratis Vriendenpas voor het seizoen 2020-2021 aan. Zo kan je t.e.m. 30/06/2021 meteen genieten van alle voordelen van een Vriendenpas. Hier vind je ze allemaal nog eens op een rijtje.

Alle abonnees werden hierover persoonlijk gecontacteerd.

Vanaf dinsdag 2 juni (13 uur) kan je op onze website een overzicht vinden van de geplande voorstellingen en vormingsactiviteiten in 2020-2021. Dit overzicht is louter informatief: je kan dus nog geen tickets bestellen en nog niet inschrijven voor een cursus.

Van zodra de coronamaatregelen het toelaten, starten we de ticketverkoop en cursusinschrijvingen op.

Alvast bedankt voor jullie begrip en flexibiliteit in deze uitzonderlijke tijden. We hopen jullie snel en veilig terug te zien!

Alle nieuws