naar top
CC Ter Dilft
Seizoen 2021 B
ma 11 mei 2020

Seizoen 2020-2021 in Ter Dilft

Dinsdag 02/06 om 13 uur presenteren we het programma voor 2020-2021. Maar het wordt geen seizoen zoals de vorige jaren…

We verzamelen weer het betere werk uit Vlaanderen en daarbuiten. Verwacht de crème de la crème: nieuwkomers, bekende gezichten, kleinschalige projecten en grote producties. Zo weten we bijvoorbeeld al dat Circus Ronaldo, Michael Van Peel, Amelie Albrecht en De Mens langskomen!

Ook enkele voorstellingen die geannuleerd werden wegens de huidige coronamaatregelen hebben we opnieuw een plaats kunnen geven in ons programma. Dat programma proberen we trouwens zo goed mogelijk aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Wijzigingen zijn dus niet uitgesloten. Hoe de coronamaatregelen in september zullen zijn, is momenteel voor iedereen onduidelijk. Daarom zal er dit seizoen ook geen gedrukte seizoensbrochure verschijnen. 

Vanaf dinsdag 2 juni (13 uur) kan je op onze website wel al een overzicht vinden van de geplande voorstellingen en vormingsactiviteiten. Dit overzicht is louter informatief: je kan dus nog geen tickets bestellen en nog niet inschrijven voor een cursus.

Van zodra de coronamaatregelen het toelaten, starten we de ticketverkoop en cursusinschrijvingen op. Waarschijnlijk zal dit stapsgewijs moeten gebeuren: van zodra een activiteit zeker doorgaat, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Alvast bedankt voor jullie begrip en flexibiliteit in deze uitzonderlijke tijden. We hopen jullie snel en veilig binnenkort terug te zien!

Team Ter Dilft

Alle nieuws