naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
200526 Jojo Rabbit B.jpg
di 18 februari 2020

Nieuwe filmtoppers online

Actie met 'Bad Boys For Life' en een lach en traan met Oscarwinnaar 'Jojo Rabbit': ontdek onze films allemaal hier!

Eind maart kan je nog komen kijken naar de psychologische thriller Adoration, het laatste deel in de Ardennen-trilogie van regisseur Fabrice du Welz. Alweer een visueel meesterwerk.

Laat je in april ontroeren door de Vlaamse film Muidhond, met aanstormend talent Tijmen Govaerts in de rol van een introverte jongeman die worstelt met zijn seksuele geaardheid. De Guatemalteekse dramafilm La Llorona – die qua griezelgehalte zeker niet moet onderdoen voor de Amerikaanse horrorprent The Curse of La Llorona – is het intrigerende relaas van een ex-generaal die wordt geplaagd door schijnbaar bovennatuurlijke gebeurtenissen. Familiegeheimen staan centraal in Un fils, een zenuwslopende race tegen de tijd die zich afspeelt in het zuiden van Tunesië.
Ook aan de kleinsten (en minder kleinsten) is gedacht: tijdens de paasvakantie kunnen zij hun hartje ophalen met de animatiefilms Frozen II en De beroemde bereninvasie van Sicilië.

In mei laten we het kunst- en vliegwerk van detective-duo Mike Lowrey en Marcus Burnett op je los in de vorm van Bad Boys For Life, het Hollywooddebuut van Adil El Arbi en Bilall Fallah. In het gesmaakte oorlogsdrama Monos probeert een groep guerrilla’s de onderlinge strijd stop te zetten om samen een Amerikaanse gijzelaar te bewaken. We sluiten de maand af met de Oscar-winnende satire Jojo Rabbit, een eigenzinnige kijk op het naziregime in Duitsland.  

In juni sluiten we ons filmseizoen graag in schoonheid af en volgt er nog een gratis film voor al onze Vrienden. Welke dat gaat zijn, weet je binnenkort. Hou dus zeker onze website in de gaten!

Bekijk ons volledige filmaanbod hier.

Aarzel niet en koop je ticket alvast online, want onze filmzitjes zijn genummerd. Zo ben je zeker van je favoriete zetel en kan je snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa film komen kijken in Ter Dilft.

Alle nieuws