naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
200211 The Mustang B
do 16 januari 2020

Films in februari

Heb je je lijstje met must-see films voor februari al gemaakt? Misschien moet je gewoon wel elke week langskomen.
Februari openden we zopas met een knaller: Joker. Wij waren alvast onder de indruk en hopen dat hij toch zeker enkele van zijn maar liefst 11 Oscarnominaties kan verzilveren.

Onze eigen Matthias Schoenaerts neemt de intense rol van kaalgeschoren bajesklant voor zijn rekening in The Mustang (11/02). The Mustang is een prachtig poëtisch drama dat naar een intense finale toewerkt waarbij niemand het droog houdt.

Vrijdag 14 februari kan je naar het filmconcert Birdsong van Hendrik Willemyns, één helft van de Belgische band Arsenal. Die film vertelt het verhaal van een jonge poetsvrouw in Tokio die via een talentenjacht in de prostitutie terecht komt. Birdsong gooit internationaal hoge ogen. HBO, het Amerikaanse televisienetwerk achter grote series als Game of Thrones, Big Little Lies en The Sopranos, kocht de film zelfs aan!

Onze Film Fest Gent On Tour deze maand is Dark Waters (18/02). De film brengt het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk milieugeheim (met o.a. Mark Ruffalo, Anne Hathaway...).

Tijdens de krokusvakantie denken we uiteraard weer aan onze allerjongsten en vliegen we met de koddige Solan & Ludwig (25/02) naar de maan.

We sluiten de maand af met de nieuwste van filmmaker Roman Polanski. In J'Accuse neemt hij de Dreyfusaffaire onder de loep. Dit verhaal van historische onrechtvaardigheid voelt meteen als een vintage Polanski en zuigt je helemaal mee, terwijl de film tot in de kleinste details historisch correct blijft.

Bekijk de recentste info over ons filmaanbod hier.

Aarzel niet en koop je ticket alvast online, want
onze filmzitjes zijn genummerd. Zo ben je zeker van je favoriete zetel en kan je snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa film komen kijken in Ter Dilft.
Alle nieuws