naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
200317 1917 B.jpg
za 18 januari 2020

Filmprogramma maart gekend

Met de Oscars in het vooruitzicht, hebben we al enkele mooie kanshebbers voor jullie op het programma in maart.
We starten deze nieuwe filmmaand met een 'specialleke'. In het kader van De Week van de Nieuwe Muziek kan je komen kijken naar de stomme film Slag op het IJs mét live compositie van de leerlingen van de Academie. Deze klassieker van Sergei Eisenstein klinkt deze avond helemaal anders.

Op 10 maart zie je een Vlaamse sterrencast aan het werk in All of Us. O.a. Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Joke Devynck, Wim Opbrouck, Bruno Van Den Broecke... schitteren in dit tragikomische verhaal over een zelfhulpgroep van terminale patiënten.

Dan is het de beurt aan onze kanshebbers voor de Oscars:
1917 wordt getipt als dé favoriet voor beste film en beste regie. Dit oorlogsdrama werd zo goed als in één take opgenomen. Hierdoor word je meegesleurd in de race tegen de klok van de soldaten, die geen moment rust kennen in de onverbiddelijke en onophoudelijke dreiging van oorlog.

Renée Zellweger doet je in een klap Bridget Jones vergeten als je haar ziet als de legendarische zangeres Judy Garland. Met haar rol van Judy in de gelijknamige film is ze dan ook terecht genomineerd voor beste actrice.

Al een tipje van de sluier voor de paasvakantie? Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven komen alvast langs met Frozen II!

Bekijk ons volledige filmaanbod hier.

Aarzel niet en koop je ticket alvast online, want
onze filmzitjes zijn genummerd. Zo ben je zeker van je favoriete zetel en kan je snel, makkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa film komen kijken in Ter Dilft.
Alle nieuws