naar top
CC Ter Dilft
200328 Rita BRONKS Tuning People (c) Clara Hermans B.jpg
ma 20 januari 2020

Family-time in Ter Dilft

Onze familievoorstellingen zijn op eentje na allemaal uitverkocht! En toch is die ene zeker niet de minste, integendeel...

Zaterdag 28 maart verwacht Rita je om 14.30 uur in onze Schouwburg. Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijks sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

Deze productie van Tuning People & BRONKS, makers die al jaren uitblinken in theater op maat van kinderen, voelt als een bejaarde Alice in Wonderland vol humor. Een hilarische voorstelling voor zowel kinderen als (groot)ouders. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Nog op zoek naar een leuke activiteit tijdens de krokusvakantie? Naar goede gewoonte draaien we weer een familiefilm! Op dinsdag 25 februari kan je komen kijken naar Solan & Ludwig: reis naar de maan. Nostalgische animatie met koddige figuren, maar toch heel actueel dankzij pittige commentaren en doldwaze humor.

Alle nieuws