naar top
CC Ter Dilft
191124 Compagnie barbarie (c) Franky Verdickt B 04.jpg
di 12 november 2019

Compagnie barbarie in première

TIME GOES BYE BYE werd 26/10 lovend ontvangen en is zondag 24/11 al bij ons te zien!

Compagnie barbarie durft. In hun vorige jeugdvoorstellingen namen ze ploetermoeders (MODDERS) en feminisme (GRATIS CHIPS!) onder de loep. Nu doen ze hetzelfde met het begrip tijd: voor volwassenen een evidentie, maar voor kinderen een onbegrijpelijke conventie.

Amber (Goethals) geeft een feestje voor haar 40ste verjaardag. Haar vriendinnen Liesje (De Backer), Sarah (Vangeel, ook wel gekend als Kaatje op Ketnet) en Lotte (Vaes) vieren mee. En zoals dat gaat wanneer het leuk is, vliegt de tijd voorbij: haar feest is al gedaan na één minuut - of het lijkt voor haar toch zo. De vriendinnen willen blijven vieren en zetten daarom de tijd stil, spoelen terug, zappen vooruit...

Compagnie barbarie zorgt alweer voor een visueel knappe voorstelling die overloopt van humor en zowel door de zevenplussers als hun ouders gesmaakt zal worden.

De eerste recensies die volgden op de première van 26/10 waren lovend. Zondag 24/11 om 14.30 uur kan je de 'barbaries' bij ons aan het werk zien. Iedereen vanaf 7 jaar is welkom.

Alle nieuws