naar top
CC Ter Dilft
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
191227 Shaun het schaap de film het ruimteschaap B.jpg
wo 11 december 2019

Met de kids naar de film

Tijdens de kerstvakantie hebben we twee avontuurlijke familiefilms op het programma staan.

Vrijdag 27 december gaat Shaun het Schaap de ruimte in om het nieuwsgierige ruimtewezentje Lu-la, dat neerstorrte op de boerderij, terug naar huis te helpen in Shaun, het ruimteschaap.

Op vrijdag 3 januari kan je komen kijken naar Minuscule 2: het tropisch avontuur. Het rescueteam van kriebelbeesten, een mier, een spin en een lieveheersbeestje, vliegt er op uit om het lieveheersbeestje, dat per ongeluk kwam vast te zitten in een pakket richting de Caraïben, op te sporen.

Ouders en grootouders zullen volop kunnen meegenieten van deze familiefilms, maar ook aan de volwassenen onder ons hebben we gedacht.

In de indrukwekkende blockbuster Ad Astra reist astronaut en licht autistisch ingenieur Roy McBride (Brad Pitt) naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader Clifford (Tommy Lee Jones) te vinden.

De producenten van Patser maken met Torpedo de eerste Vlaamse duikbootfilm. De topcast van o.a. Koen De Bouw, Joren Sedeslachts, Sven De Ridder en Ella-June Henrard leveren voortreffelijk werk.

Al onze films tot eind februari kan je hier alvast bekijken.

Alle nieuws