naar top
CC Ter Dilft
Collage films B.jpg
di 13 augustus 2019

Nieuwe films online

Met het nieuwe seizoen in aantocht hebben wij weer wat kaskrakers voor jullie klaarstaan!

Starten in september doen we met de musical fantasy Rocketman. Gebaseerd op het bijzondere verhaal van muzikant en levende legende Elton John.

Wie kent de broers Dardenne niet? Ze zijn een begrip in de filmwereld en verrassen opnieuw met Le Jeune Ahmed. Met een onderwerp dat perfect bij deze tijdsgeest aanleunt, moslimextremisme, een controversieel gegeven dat in goede handen is bij deze empathische filmmakers.

Midden september neemt de Spaanse rasacteur Antonio Banderas de schouwburg van Ter Dilft in, hij schittert in Dolor y gloria de nieuwe film van topcineast Pedro Almodóvar.

Wie zin heeft om na een film neuriënd naar huis te wandelen komt aan zijn trekken bij Yesterday. De film waarin alle muziek van 'The Beatles' is verwerkt is dé feelgoodfilm van het jaar!

In oktober treedt acteur Kevin Janssens compleet uit zijn comfortzone in De Patrick het filmdebuut van regisseur Tim Mielants.

Met The Best of Dorien B. krijgen we een straffe madam op en naast het witte doek. Een komisch drama waar regisseuse Anke Blondé vier jaar lang aan werkte.

Jouw kroost kan in de herfstvakantie terecht in Ter Dilft. Dan komen Woody & Buzz Lightyear op bezoek met Toy Story 4.

De Gouden Palm op het filmfestival van Cannes ging naar de Zuid-Koreaanse film Parasite. Kom eind oktober kijken naar deze intrigerende film!

In november starten we de filmmaand met de allernieuwste van Quentin Tarantino! In Once Upon a Time in Hollywood toont Tarantino zich van zijn meest persoonlijke kant.

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Opgelet: vanaf nu starten de avondfilms om 20 uur!

Alle nieuws